Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Soorten verlichting van een spiegel

Soorten verlichting van een spiegel

Goede verlichting in je badkamer is erg belangrijk. Je gebruikt de badkamer namelijk voor het scheren, stylen van je haren en aanbrengen van make-up. Hiervoor heb je zowel een goede spiegel als de juiste verlichting nodig. Nog fijner is het wanneer de verlichting geïntegreerd is in de spiegel. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft spiegelverlichting. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder, want wij vertellen het je graag!

Kies voor ledverlichting

Ledverlichting is tegenwoordig erg populair, en dat is niet zomaar! Ledverlichting is namelijk erg zuinig en gaat daardoor jarenlang mee. Ook is dit soort verlichting klein van formaat, waardoor het nauwelijks opvalt. Het zorgt voor een subtiel en stijlvol effect in de badkamer. Ook kun je bij ledverlichting vaak kiezen voor een dimbare versie. Hierdoor kies je zelf de sterkte van de lampen en pas je deze eenvoudig aan aan jouw behoeften op dat moment.

Opbouwverlichting

Heb je al een mooie spiegel en wil je hierop graag verlichting plaatsen? Kies dan voor een mooie opbouw verlichting en geniet voortaan van voldoende licht bij jouw spiegel. Goede verlichting is belangrijk wanneer jij je klaarmaakt voor de dag. Door de verlichting rond de spiegel zijn details beter zichtbaar en geniet je elke dag van een stijlvolle uitstraling in jouw badkamer.

Volledig geïntegreerde verlichting

Verlichting hoeft niet altijd meer boven of naast de spiegel te worden geplaatst. Tegenwoordig wordt verlichting namelijk vaak in de spiegel geïntegreerd. De verlichting is in sommige gevallen ook dimbaar, wat erg prettig is als je net wakker wordt. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat het licht van voren op je gezicht schijnt. Hierdoor zijn details goed zichtbaar en heb je nauwelijks last van schaduwen in je gezicht.

Sfeervolle, indirecte verlichting

Ook kun je kiezen voor sfeervolle, indirecte verlichting. Dit is verlichting die achter de spiegel is verwerkt. Het licht schijnt hierdoor mooi langs de wanden, waardoor de spiegel van de wand lijkt te komen. Dit zorgt voor een sfeervolle uitstraling in iedere badkamer.

Bekijk de producten in de winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Kom dan langs in een van onze winkels en ontdek de diverse toepassingen in het echt. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak

14 mei 2019 Categorie: Spiegels, Badkamers