Ovale baden: elegant en onbelemmerd badgenot

Ovale baden: elegant en onbelemmerd badgenot

Gracieuse rondingen en optimaal ligcomfort. Hoe kritisch we ook kijken, ovale baden brengen louter voordelen met zich mee. Een sierlijk ontworpen ligbad, praktisch in gebruik en een prachtige blikvanger voor de badkamer.

Een lust voor het oog, een genot voor je lijf

Een ovaal bad is meer dan alleen een designstatement want de glooiende, ronde vorm nodigt uit tot langdurig genieten. En daar krijg je geen spijt van. Juist de specifieke vorm zorgt voor extra ligcomfort. Zie je jezelf al wegdromen in zo’n vrijstaand of stijvol geplaatst badjuweel?

Ovale baden met bubbels overladen

Om volledig te ontspannen na een drukke dag op het werk of een stevige sportsessie heeft Sanidirect nog een ijzer in het vuur. Ook een ovaal bad kan namelijk voorzien worden van een bubbelbadsysteem. In het whirlpoolbad maakt stress in recordtijd plaats voor bubbels. Kom volledig tot rust terwijl je geniet van ontspannen luchtbellen of krachtige massagestralen die het lichaam verwennen en ontspannen. Een verfijnde, maar bovenal functionele badkraan maakt het badplaatje compleet.

De laatste stap

Sanidirect heeft een ruime collectie ovale baden; elegant van vorm, weelderig in gebruik en verkrijgbaar in legio stijlen en afmetingen. Of je nu een eigen relaxmoment wilt creëren of wel oren hebt naar een romantisch onderonsje in een ruime tweepersoons uitvoering; ovale baden zijn in welke vorm dan ook een rijke toevoeging aan je dagelijkse routine. De specialisten van Sanidirect nemen uitgebreid de tijd om je te informeren én inspireren. Maak vrijblijvend een afspraak in één van de  vestigingen en geef vorm aan jouw badkamerwens.