Op Ben sanitair kranen kun je bouwen

Op Ben sanitair kranen kun je bouwen

Niet het meest opvallende onderdeel van de badkamer, maar wel één van de belangrijkste en vaakst gebruikte elementen: de kraan. Een verfrissend gevoel begint met het water dat uit de kraan stroomt. Met Ben sanitair kranen weet je in elk geval zeker dat je binnen een handomdraai altijd een vloeiende waterstroom kunt begroeten.

Een waterval aan variatie

Het uitgebreide assortiment vol varianten van wastafel-, douche-, bad-, fontein- en bidetkranen van het A-merk heeft voor elke badkamer betrouwbare kranen waar je op kunt bouwen. Alle Ben sanitair kranen hebben één ding in gemeen: aantrekkelijk design wordt gekoppeld aan optimaal gebruiksplezier. De hoogstaande kranen uit de Accross-collectie geven de wastafel net dat beetje extra en met een Lavion-thermosstaatkraan ben je in je douchecabine of inloopdouche verzekerd van een doorlopende watervloed, precies op temperatuur.

De werkpaarden van het badvertrek

De werkpaarden van de badkamer laten zonder morren andere onderdelen schitteren. Een losstaande kraan laat je onbezorgd genieten van een warm, ontspannend bad, terwijl de waterval van regendouches alle zorgen uit je hoofd en van je lijf spoelt. Diezelfde rust stralen de inbouwwastafelkranen van Ben sanitair kranen uit. Het speelse uiterlijk met een klassieke of moderne look geeft niet alleen een huiselijk gevoel, maar straalt ook uniformiteit uit. Met de juiste kraan komt een badvertrek tot leven, zonder dat deze accessoires de spotlights van jouw badkamersterren innemen.

Ben sanitair kranen bij jou in de buurt

Om een goed beeld te krijgen van de veelzijdigheid van Ben sanitair kranen is een bezoek aan één van de showrooms van Sanidirect aan te raden. In de toonzalen zijn de badkamerkranen in vol ornaat te aanschouwen. Ben je benieuwd naar een kranenexpositie bij jou in de buurt? Maak vrijblijvend een afspraak in één van de Sanidirect-vestigingen in Nederland of stap eens binnen voor een flinke dosis badkamerinspiratie.