Natuurstenen fonteintjes

Natuurstenen fonteintjes

Natuurstenen fonteintjes zijn een echte trend aan het worden in toiletruimtes. Steeds vaker zien we robuuste materialen zoals natuursteen en beton terug in het interieur van Nederlandse huishoudens. Deze materialen zorgen voor een natuurlijke en luxe uitstraling die perfect passen in een industrieel, modern interieur. Wil je meer te weten komen over deze trend? Wij vertellen je graag meer over deze fonteintjes en hoe je hoe je deze het beste kunt combineren in de toiletruimte. Lees verder en ontdek!

De uitstraling

Natuursteen is een verzamelnaam voor alle steensoorten uit de natuur. Denk hierbij aan lavasteen, graniet, marmer of leisteen. Aangezien deze stenen uit de natuur komen, zitten er veel oneffenheden in. Dit is voor de meeste mensen juist een groot voordeel: ieder fonteintje is geheel uniek. Je zult dus ook nooit exact dezelfde fontein tegenkomen in een andere toiletruimte.

Hoe te combineren?

Deze natuurstenen fonteintjes hebben een robuuste en stoere uitstraling en zijn daarom perfect te combineren met contrasterende, warme kleuren. Combineer de natuurstenen fontein bijvoorbeeld met een houten onderkast. De donkere kleur van de fontein in combinatie met de warme kleuren van het hout, zorgen voor een prachtige uitstraling wat goed past in de moderne en industriële ruimte.

Tip: De gekleurde fonteinkranen van de Ben Lavion serie passen goed bij een natuurstenen fontein. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je deze perfect afstemt met de rest van het interieur.

De populairste merken

De merken Forzalaqua en Teak & Living staan bekend om hun prachtige natuurstenen fonteinen. Deze merken bieden producten die met de hand zijn gemaakt uit verschillende natuurlijke stenen zoals hardsteen, graniet en basalt. Het merk Forzalaqua biedt veel verschillende natuurstenen fonteinen die je gemakkelijk aan de muur monteert. Teak & Living biedt voornamelijk natuurstenen waskommen voor in jouw toiletruimte. Bekijk hier het assortiment fonteinen van Forzalaqua en Teak & Living.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de natuurstenen fonteinen in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten. Daarnaast profiteer je bij Sanidirect altijd van een uitgebreid assortiment en een scherpe prijs.

Plan een afspraak