Mix & Match badkamermeubels

Mix & Match badkamermeubels

Het badkamermeubel is vaak het middelpunt van de badkamer en wordt hierdoor al gauw de blikvanger in de ruimte. Het badkamermeubel heeft hierdoor zowel functionele als decoratieve eigenschappen. Je kunt je favoriete badkamermeubel volledig zelf samenstellen bij Sanidirect door te kiezen uit diverse onderkasten, wastafels, kranen en spiegels. Hierdoor haal je een badkamermeubel in huis die volledig op jouw wensen aansluit.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Wanneer je zelf een badkamermeubel gaat samenstellen zijn er een aantal keuzes die je moet maken. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om kleur, formaat, ruimte in lades, materialen en ga zo maar door. Sanidirect helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes zodat jij jouw ultieme mix&match badkamermeubel samenstelt.

Bepaal het formaat

Nu je zelf jouw badkamermeubel kunt samenstellen kun je het beste maar meteen al jouw wensen erin verwerken. Allereerst is het goed om het formaat te bepalen. Voor een wastafelmeubel is het handig om te bedenken hoeveel mensen er dagelijks gebruik maken van het meubel. Heb je een ruime badkamer en staan er ‘s morgens vaak meerdere mensen in de badkamer? Dan zal een dubbele wastafel waarschijnlijk meer geschikt zijn dan een enkele wastafel. Heb je juist een kleine badkamer, dan is het wellicht handig om het meubel ook zo compact mogelijk te houden.

Bepaal de benodigde opbergruimte

Nu je weet hoeveel ruimte het badkamermeubel in beslag mag nemen, is het goed om na te denken over de indeling van het meubel. Ben je een liefhebber van verzorgingsproducten en wil je graag alles netjes opbergen? Dan is een badkamermeubel met ruime lades geschikt voor jou. Ben je juist heel minimalistisch als het gaat om producten in de badkamer, dan kun je ook kiezen voor badkamermeubel met een onderkast die meer gericht is op design dan op functionaliteit. Lees hier meer tips over de ideale badkamerinrichting.

Kies een badkamerstijl

Nu je weet aan welke eisen jouw nieuwe badkamermeubel moet voldoen, kun je op zoek gaan naar de juiste badkamerstijl. Een badkamer is vaak ingericht op basis van een bepaalde badkamerstijl die de sfeer van de ruimte bepaalt. Denk hierbij aan een moderne badkamer, een landelijke badkamer, een compacte badkamer, een design badkamer, een industriële badkamer, een klassieke badkamer en ga zo maar door. Als je weet wat voor stijl je in de badkamer wilt verwerken dan is dit vaak al een goede stap voor het samenstellen van het badkamermeubel. Want een badkamerstijl gaat vaak gepaard met bepaald materiaalgebruik, kleurgebruik en design kenmerken. Kies aan de hand van de badkamerstijl de bijpassende onderkast en wastafel en creëer zo het perfecte badmeubel met waskom voor in jouw badkamer. Om jouw perfecte mix&match badkamermeubel af te maken, missen we alleen nog de juiste kraan en spiegel. Ook de kraan en spiegel kun je kiezen op basis van de gekozen badkamerstijl. De details kunnen ook zorgen voor een speels en opvallend effect. Zo zijn zwarte kranen erg geliefd.

Bekijk onze producten

Gebruik de genoemde tips om net zo lang te Mixen & Matchen totdat jij jouw perfecte badkamermeubel hebt samengesteld. Bekijk hiervoor onze producten in de webshop of kom langs in een van onze winkels. Wil je zelf een complete badkamer ontwerpen? Dat kan met onze 3D badkamerplanner. Heb je een vraag over een van de onze producten of wil je op maat gemaakt advies? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs. Zij luisteren graag naar je wensen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Plan een afspraak