Meubeltrends in de toiletruimte

Meubeltrends in de toiletruimte

Waar er voorheen nauwelijks aandacht werd besteed aan de uitstraling in de toiletruimte, is dat tegenwoordig het tegenovergestelde. Ook in de toiletruimte wordt veel aandacht besteed aan de uitstraling. Niet alleen de toiletten worden ontworpen in allerlei vormen en stijlen, maar ook de fonteinmeubels en accessoires zien we terug in talloze varianten. Wij zetten de drie nieuwste trends voor jou op een rijtje. Ben je benieuwd naar deze trends? Lees verder en ontdek!

Een toilet in stijl

Wanneer we kijken naar de toiletruimtes van tien jaar geleden, zullen we geen bijzondere toiletten tegenkomen. Er werd standaard gekozen voor een simpel, wit toilet. Je had immers geen andere keuze. Tegenwoordig heb je toiletten in talloze kleuren en stijlen. Een toilet is tegenwoordig niet meer alleen een functioneel, maar ook een stijlvol product in iedere woning. Steeds meer huishoudens kiezen voor een toilet in een bijzondere kleur en laten het toilet dienen als ware pronkstuk. Bekijk bijvoorbeeld de toiletten van Ben Segno. Deze toiletten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, grijs en groen.

Prachtige fonteinmeubels

Voornamelijk op het gebied van fonteinmeubels zien we veel opkomende trends. Fonteinmeubels zijn namelijk verkrijgbaar in talloze kleuren en stijlen, waarmee je de uitstraling van jouw toiletruimte mee creëert. Een fonteinmeubel is niet alleen maar het kraantje waar je je handen wast na een toiletbezoek, maar dient ook als ware eyecatcher in de ruimte. Hieronder lichten we een aantal trends uit op het gebied van fonteinmeubels.

Een marmeren fonteinmeubel in combinatie met een houten onderkast

In de toiletruimte wordt steeds vaker gekozen voor een marmeren of natuurstenen fonteinmeubel in combinatie met een houten onderkast. De robuuste uitstraling van de fontein en de warme kleuren van het hout zorgen voor een prachtige combinatie. Deze combinatie is niet alleen erg stijlvol, maar ook erg praktisch. In de onderkast plaats je bijvoorbeeld reserve handdoekjes, toiletrollen en overige toiletartikelen.

Een fonteinmeubel met zwarte fonteinkraan

Steeds vaker zien we zwarte producten terug in de badkamer en het toilet. Zo ook bovenop het fonteintje in de toiletruimte. Zwarte kranen hebben een robuuste en stoere uitstraling en zijn een echte eyecatcher in ieder toilet. De zwarte fonteinkraan van Ben Lavion zien we steeds vaker terug in toiletruimtes.

Een gouden fonteinkraan

Ook het gebruik van gouden kranen in het toilet is een trend die we steeds vaker terug zien. De gouden kranen vallen direct op en zorgen voor een chique uitstraling in de ruimte. Messing en bronzen fonteinkranen komen veel overeen met de gouden fonteinkraan. Is deze stijl iets voor jou? Bekijk dan eens de Ben Lavion fonteinkraan in de kleur goud.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem dan een kijkje bij andere badkamertrends of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak