Met deze producten is schoonmaken een fluitje van een cent

Met deze producten is schoonmaken een fluitje van een cent

Schoonmaken van je badkamer is ontzettend belangrijk, maar kan soms erg veel tijd kosten. Gelukkig zijn er een aantal innovatieve producten die het schoonmaken van jouw badkamer een stuk gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een douche met antikalkbehandeling of producten met een vuilafstotende laag. Wij vertellen je graag hoe en met welke producten het schoonmaken van je badkamer een fluitje van een cent wordt. Lees verder en ontdek onze tips!

Douche met antikalkbehandeling

Kalkaanslag is een veel voorkomend probleem in badkamers. Kalkaanslag ontstaat wanneer water verdampt en het kalk zich aan materialen hecht. Veel fabrikanten kiezen ervoor om douches te voorzien van een antikalkbehandeling. Hierdoor wordt kalkafzetting op het glas sterk vermindert. Schoonmaken is hierdoor een stuk gemakkelijker en de producten blijven eruitzien als nieuw! Is jouw douche niet voorzien van een antikalkbehandeling? Geen probleem, met het antikalk verzorgingspakket van Sealskin voorzie je jouw douche van dezelfde effectieve behandeling.

Een randloos toilet

Een randloos toilet is extra hygiënisch en erg gemakkelijk schoon te houden. Een randloos toilet is namelijk helemaal egaal zonder randen of hoeken. Dit is niet alleen zeer gemakkelijk schoon te maken, maar bacteriën kunnen hierdoor geen kans meer krijgen om zich te verstoppen. Bekijk hier de randloze toiletten.

Vuilafstotende wastafel

Diverse wastafels hebben een vuilafstotende laag. Hierdoor zijn vuil en kalk gemakkelijk los te maken van het oppervlak. Je wastafel blijft hierdoor lang mooi en schoon. Heeft jouw wastafel geen vuilafstotende laag en wil je de wastafel een grondige reinigingsbeurt geven? Bestel dan de Sealskin sanitairreiniger. Deze sanitairreiniger verwijdert hardnekkigste vlekken op je wastafel. Het is ook te gebruiken voor je tegels, toilet, bad en douchebak.

Elektrische kranen

Elektrische kranen zijn een luxe en hygiënische toevoeging aan jouw badkamer. Met een elektrische kraan kun jij je handen wassen zonder de kraan open te hoeven draaien. De kraan wordt dus niet aangeraakt door vuile handen en is daarom erg hygiënisch. Wanneer je je handen onder de kraan houdt, zal het water automatisch stromen. Het water stopt met stromen wanneer jij je handen hieronder weghaalt. Bovendien bespaar je jaarlijks ook veel water met deze kraan.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten. Kijk ook eens op deze blog voor de beste schoonmaaktips voor de badkamer!

Plan een afspraak