De voordelen van keramisch parket

De voordelen van keramisch parket

Een keramisch parket is een van de meest populaire keramische tegelsoorten. Een keramisch parket vergt nauwelijks onderhoud en laat jou genieten van een warme uitstraling van hout. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van keramisch parket? Lees dan snel verder!

De beste imitatie en gemakkelijk in onderhoud

Een keramisch parket is een verbluffende imitatie van hout. Waar hout soms erg lastig is in onderhoud, is er bij keramisch parket weinig onderhoud nodig zoals het schuren, lakken of in de was zetten van de vloer. De vloer kraakt niet en dankzij de harde toplaag hebben krassen, deuken en scheuren geen kans. Zelfs na jarenlang intensief gebruik geniet je nog van een vloer als nieuw. Keramisch parket is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en houtmotieven. Zo heb je de keuze uit eiken, kersen of tropisch hardhout. Het parket heeft naast de houtlook ook een voelbare houtstructuur en wordt geleverd in lange stroken. Hierdoor is er nauwelijks verschil te ontdekken met echt hout.

Vloerverwarming? Geen probleem!

Waar je bij een houten vloer niet gemakkelijk kiest voor vloerverwarming, is dit bij keramisch parket geen enkel probleem. Het keramisch parket geleidt de warmte goed en houdt de warmte lang vast. Na het uitzetten van de thermostaat blijft de ruimte nog een lange tijd aangenaam warm. Hierdoor is het ook nog eens energiebesparend!

Voor écht iedere ruimte!

Keramisch parket kun je overal in huis leggen. Aangezien de tegels kras- en vochtbestendig zijn, plaats je het parket, naast de woon- en slaapkamers ook gemakkelijk in de badkamer. Het keramisch parket kan zelfs buiten gelegd worden! Ook kun je, voor een stoere en unieke uitstraling, de tegels tegen de wanden plaatsen.

Kom langs in een van onze winkels

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van keramisch parket of wil je meer inspiratie opdoen? Maak een afspraak in een van onze winkels, bekijk het keramisch parket en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.