Het badkussen: een hoofdstuk om van te houden

Het badkussen: een hoofdstuk om van te houden

De aanschaf van een bad is de eerste stap op weg naar nog meer badkamerplezier. Alleen wil je tijdens de lange badsessies naast ontspannend, ook comfortabel dobberen. Een badkussen voorkomt pijntjes in de nek of rug, zodat je optimaal geniet in bad.

Onbekommerd badplezier

Badkussens, nekkussens of hoofdsteunen van A-merken als Ben, Xenz, Sealskin en Riho vergroten het ligcomfort. Met je hoofd en rug in de juiste houding krijg je tijdens een lang, stomend bad geen last van stijfheid. Extra lang genieten dus! Een badkussen is gemaakt van zachte materialen als rubber en foam en is eenvoudig te bevestigen aan de badrand. Door de comfortabele vorm hoef je dat spannende boek niet weg te leggen, maar kun je zonder zorgen een nieuw hoofdstuk openslaan.

Breng je hoofd tot rust met een badkussen

De ondersteuning van het flexibele en vochtbestendige badkussen, geschikt voor elk ligbad, laten je lichaam en geest nog meer tot rust komen tijdens een lange badsessie. Teminste, als je even niets anders aan je hoofd wilt hebben. Want tegenwoordig is een tablet of telefoon een vaak geziene badgenoot. Door de prettige, stabiele badligging heb je je handen vrij om je sociale huishouding op orde te houden. Dit natuurlijk geheel op eigen risico. Het aanbrengen en verwijderen van het badkussen is eenvoudig, bovendien zijn de lichte accessoires simpel schoon te maken.

Snel, soepel en safe

Eenmaal klaar met badderen is het wel zo prettig om snel, soepel en veilig uit de kuip te stappen. De badgrepen van Sanidirect zijn een absolute aanrader. De badgreep ontbreekt tegenwoordig zelden meer in de badkamer en daar is een goede reden voor. In en uit de badkuip stappen wordt een stuk makkelijker. Badgrepen zijn er in verschillende vormen en designs, waardoor het functionele hulpmiddel tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging van het badvertrek vormt.