Tips voor een goedkope badkamer

Tips voor een goedkope badkamer

Een goedkope badkamer van hoge kwaliteit, is dat mogelijk? Jazeker. Ook met een beperkt budget is een duurzame badkamer waar je van geniet een mogelijkheid. Er zijn verschillende oplossingen voor je nieuwe badkamer zonder in te leveren op de kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze suggesties? Lees dan verder.

 1. Bespaar met budget merken
  In ons uitgebreide assortiment vind je diverse budget merken. Het sanitair uit deze serie is erg voordelig terwijl je toch geniet van een goede kwaliteit. Het merk Saniselect is hier een goed voorbeeld van. Wil je meer weten over deze budget merken? Kom dan langs in één van onze winkels.  

 2. Kies voor een fleurig douchegordijn
  Als je budget beperkt is, dan is een douchegordijn in plaats van een glazen douchedeur bijvoorbeeld een perfecte oplossing. Het gordijn is net zo effectief en in veel dessins en kleuren te verkrijgen. Ook vraagt een douchegordijn om weinig onderhoud. Even in de wasmachine en het gordijn is weer schoon.

 3. Graag een bad?
  De basis van een badkamer is over het algemeen een wastafel, een toilet en een douche. Met deze drie elementen kom je elke dag weer perfect voor de dag. Houd je daarnaast ook van een ontspannend bad op zijn tijd? Kies dan voor een douchebad. Een douchebad is een bad én douche in één waardoor je niet beiden producten hoeft aan te schaffen. 

 4. Bekijk de pakketdeals bij Sanidirect
  Wil je graag een complete badkamer die relatief weinig kost? Bekijk dan eens onze Badkamers. Deze badkamers zijn helemaal compleet (inclusief tegels!) en hebben een zeer voordelig prijskaartje.

Hulp nodig bij een goedkope badkamer?

Kun je hulp of nog meer ideeën gebruiken voor jouw goedkope badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij denken graag met je mee en laten je alle mogelijkheden zien op het gebied van sanitair, meubels en tegels. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website.


25 april 2018 Categorie: Advies