Upgrade je badkamer met de gekleurde Ben Lavion kranen

Upgrade je badkamer met de gekleurde Ben Lavion kranen

Badkamerkranen kunnen echte blikvangers zijn. Ben Sanitair heeft een collectie gekleurde kranen die meteen opvallen in de badkamer: de Ben Lavion kranen. Of je nu bezig bent met een nieuwe badkamer of je huidige badkamer wilt voorzien van een ander uiterlijk: met de collectie kranen van Ben Sanitair geef je jouw badkamer een nieuwe, stijlvolle look. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

De kleuren collectie

De nieuwe badkamerkranen van Ben Sanitair zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die deze collectie zo speciaal maken. Er is keuze uit 12 verschillende uitvoeringen: chroom, glanzend nickel, geborsteld nickel, gestructureerd zwart, mat wit, zwart chroom, geborsteld zwart chroom, glanzend messing, brons zwart, brons rood, rosé goudkleur en antiek brons. Deze kranen zijn verkrijgbaar voor zowel de wastafel, de douche en het bad. Zo kun je één stijl doortrekken in de gehele badkamer.

Een Ben Sanitair kraan voor elke badkamer

Weet jij niet goed welke kleur kraan het beste in jouw badkamer past? Geen nood, voor elk badkamerinterieur is er wel een passende badkamerkraan te vinden in de Ben Lavion serie. Heb je bijvoorbeeld een strakke badkamer waar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren? Dan is de geborstelde kraan een goede optie. Behoefte aan een modern, industrieel badkamerinterieur? Kies dan voor een mat zwarte kraan in een kleur die mooi aansluit bij de rest van je badkamerstijl. Voor welke Ben Sanitair badkamerkraan je ook gaat, je bent verzekerd van de toevoeging van een unieke eyecatcher aan jouw badkamer.

Over Ben Sanitair

Ben Sanitair is gespecialiseerd in het maken van producten die zowel praktisch als stijlvol zijn. Het merk levert diverse badkameronderdelen in verschillende stijlen: van design tot klassiek. Ze bieden daarnaast A-merk kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Maak een afspraak

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe, unieke collectie badkamerkranen van Ben Sanitair? Kom deze met eigen ogen bewonderen en maak een afspraak in één van onze vestigingen. De medewerkers van Sanidirect nemen graag de tijd voor je en ze voorzien je bovendien vrijblijvend van informatie en hun deskundige advies.