Geef het toilet de aandacht die het verdient

Geef het toilet de aandacht die het verdient

Het is één van de onderdelen van het huis waar we dagelijks vaak verblijven en veel gebruik van maken: het toilet. Een sanitaironderdeel dat zo belangrijk is verdient de aandacht. Je wilt immers niet alleen comfortabel zitten, ook moet een wc handig en hygiënisch in gebruik zijn. De toiletten van Sanidirect zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven en ontzettend functioneel. Vervang jij je oude wc-systeem voor een wandcloset of staand toilet? En kies je voor een vlakspoel of diepspoel? Elk type heeft z’n eigen voordelen en look. Aan jou de ruime keuze. Lees hier meer over het schoonmaken van je badkamer.

Een wandcloset als stijlvol uithangbord

De kans is groot dat je er zelf al vaak op gezeten hebt. Op een verjaardag bij familie of tijdens een gezellig avondje bij de buren. Het wandcloset is niet meer weg te denken uit de toiletinrichtingen van Nederlandse huishoudens. Zo’n hangend toilet geeft elke sanitairruimte, klein of groot, direct een stijlvolle uitstraling en doordat de closetpot aan de muur bevestigd wordt zonder staander is het schoonmaken een fluitje van een cent. De wandclosets van A-merken als Ben, Villeroy & Boch en Sphinx zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Bij Sanidirect kun je kiezen voor een los wandcloset van deze en vele andere specialisten of in één keer een complete toiletset aanschaffen die bij de uitstraling van jouw badkamer past. Naast een closetpot haal je dan direct ook een inbouwreservoir, waterbesparende bedieningsplaat en closetzitting in huis. Eén set, één stijl. Een handige, stijlvolle en verstandige totaaloplossing voor jouw toilet.

Een staand toilet staat z’n mannetje

Bevindt de wc-aansluiting in jouw badkamer zich in de vloer en heb je geen zin in een badkamer verbouwing, maar wil je de toiletruimte wel van een nieuw design voorzien? Dan is een staand toilet uit de ruime collectie van Sanidirect precies wat je zoekt. De staande modellen zijn sinds jaar en dag de meest bekende hoofdrolspelers op toiletgebied. Stevig en steeds verrassend stijlvol. Of je nu een moderne of klassieke badkamerinrichting hebt, voor een staand toilet is altijd plek. Wanneer je de keuze voor het type closet hebt gemaakt, komt de volgende vraag aan de orde: kies je voor een diepspoel- of vlakspoelinrichting? Vaak wordt op de begane grond voor wc’s met diepspoel gekozen: de behoefte verdwijnt direct in het water en voorkomt zo nare geurtjes. Boven in de badkamer is een vlakspoel een veel voorkomende spoelinrichting voor het toilet. Bekijk voor nog meer inspiratie de wc inspiratie pagina, en laat je inspireren!

Sanibroyeur: de oplossing voor elke sanitairwens

Door de vele verschillende typen in vorm en afmeting kunnen wandclosets en staande toiletten in vrijwel elke sanitairsituatie ingebouwd worden. Blijft ruimte een probleem dan is er de Sanibroyeur. Deze moderne toilettechniek maakt het mogelijk om op iedere gewenste plek een toilet te plaatsen. Ideaal wanneer je tijdelijk een extra wc nodig hebt of een toilet wilt plaatsen op een niet zo voor de hand liggende plek waar geen rioolafvoer aanwezig is. Een Sanibroyeur wordt aangesloten op een closetpot en vermaalt op stille wijze ontlasting zodat een smalle afvoer voldoende is. Daardoor ben je niet afhankelijk van een brede rioolbuis, maar kun je zelf beslissen waar je een toilet in huis plaatst. Handig voor een extra wc dicht bij de slaapkamer of een wc-oplossing voor de hobbyzolder of -garage. Deze vermalers zijn los te verkrijgen, maar ook ingebouwd in complete wandclosetten en staande toiletten te verkrijgen.

Met een bidet krijgt schoon een nieuwe betekenis

We kennen allemaal de traditionele toiletopstellingen, maar de nieuwste trend in badkamerland gaat een mooie toekomst tegemoet. Het bidet is in opkomst en dat is helemaal niet zo gek. In Azië kan men al eeuwen niet zonder, in West-Europa wordt nu ook duidelijk dat een bidet een hygiënische aanvulling voor de badkamer is. Complete bidets voegen een nieuwe dimensie toe aan persoonlijke frisheid. Na een bezoek aan het toilet spoel je je onderlijf schoon, zonder dat je daarbij je handen gebruikt. De stevige spoelstraal van het subtiele en stijlvolle badkameronderdeel geeft een bijzonder schoon gevoel en doet wc-papier tot het verleden behoren. Eenmaal gewend wil je nooit meer anders.

Van urinoir tot fontein; voor sanitair wil je bij Sanidirect zijn

Sanidirect heeft op alle badkamervragen een passend antwoord. En dat houdt niet op bij closetpotten. Zo vind je in het assortiment van de sanitairspecialist alle onderdelen die jouw badkamerwensen compleet maken. Naast closets kun je kiezen uit diverse urinoirs en fonteinen, maar ook uit losse onderdelen als inbouwreservoirs, toiletzittingen en bedieningspanelen om je toiletopstelling volledig op maat en naar wens te maken. Welke stijl je sanitairruimte ook moet uitstralen, bij Sanidirect heb je altijd keuze uit een ruim aanbod aan toiletonderdelen van de allerbeste merken voor de scherpste prijs.

Accessoires om het toilet te laten stralen

Wanneer de belangrijkste onderdelen een plekje hebben gekregen in jouw toiletruimte, is het tijd om naar het gebruiksgemak te kijken. Want wat heb je aan een compleet nieuwe inrichting, zonder handige en stijlvolle toilet accesoires? Natuurlijk ben je ook voor de details aan te juiste adres bij de badkamerkenner. Van vierkante en ronde design toiletborstelhouders, gemaakt van verschillende, prachtige materialen, tot bijpassende closetrolhouders en jas- en handdoekhaken. Met de juiste toilet accessoires kun je jouw persoonlijke badkamerstijl nog duidelijker naar voren laten komen. Chic, stoer, klassiek of degelijk: binnen het enorme aanbod verbaas je je direct over de vele mogelijkheden voor je toilet. Niets staat het samenstellen, aanschaffen, plaatsen en beleven van jouw sanitairdroom nog in de weg.