De elektronische kraan: milieuvriendelijk en hygiënisch

De elektronische kraan: milieuvriendelijk en hygiënisch

De elektronische kraan zorgt voor een hoog gebruiksgemak in ieder huishouden. Dit type kraan zien we steeds vaker terugkomen in huishoudens. Deze moderne variant van de reguliere kraan kent dan ook vele voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan snel verder en kom erachter of een elektronische kraan iets voor jou is.

De voordelen van een elektronische kraan

De elektronische kraan is ontworpen met een blik op de toekomst en kent daarom vele voordelen ten opzichte van een reguliere waterkraan. Deze voordelen staan hier voor jou op een rijtje voor een duidelijk overzicht.

 • Strak design
  Een elektronische kraan heeft geen grepen en ziet er hierdoor erg strak uit. Hierdoor past een elektronische kraan prachtig in de hedendaagse keuken of badkamer. De kraan kan gecombineerd worden met diverse stijlen, waaronder een modern, industrieel of design interieur.
 • Hygiënisch in gebruik
  De elektronische kraan is erg hygiënisch. Door je handen voor de sensor van de kraan te houden, gaat deze automatisch stromen. Hierdoor hoef je de kraan niet aan te raken met vieze handen en krijgen bacteriën vrijwel geen kans om zich te verspreiden.
 • Energiezuinig
  Ook het zuinige watergebruik maakt deze kraan bijzonder. Doordat het water automatisch gaat stromen zodra de sensor wordt geactiveerd en na een vooraf ingestelde tijd weer stopt, kan het water nooit langer stromen dan nodig. De kraan open laten staan is hierdoor geen optie meer.
 • Gebruiksvriendelijk
  Doordat je alleen je handen voor de sensor hoeft te houden, is deze kraan bovendien ook zeer makkelijk in gebruik. De temperatuur van het water wordt automatisch afgesteld.

Maak een afspraak

Wil je meer te weten komen over de elektronische kraan? Wil je een persoonlijk advies voordat je overgaat tot kopen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en voorzien je graag van een passend en vrijblijvend advies. Dankzij dit advies kom je erachter welke mogelijkheden het beste bij jou en jouw badkamer passen.