Een Zack toiletset voor tijdloze schoonheid

Een Zack toiletset voor tijdloze schoonheid

We kennen allemaal het gevoel. Na een ingrijpende verbouwing of een verhuizing blijven er altijd nog wat klusjes liggen. ‘Dat komt wel’, toch? De afloop is vaak van tevoren al bekend. Voor je het weet zijn er alweer een paar maanden voorbij. Dankzij de Zack toiletset heb je voor badkamers en toiletruimtes geen excuus meer. Alle puntjes op de i in één set, van één merk. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Once you go Zack, you never go back

Het jonge bedrijf heeft zich in een recordtempo verzekerd van een topklassering onder de aanbieders van RVS-sanitairaccessoires. Die positie hebben de Duitsers vooral verdiend door de prachtige huisstijl. Door te spelen met onverwachte vormen draagt RVS niet alleen die stoere look uit, maar vormen de accessoires een mooi, stijvol geheel. ‘Tijdloze schoonheid voor de badkamer’, wordt de logische stijl omschreven. En door het uitgebreide aanbod krijgt je badkamer of toiletruimte al snel een persoonlijk tintje. Een eigen gevoel voor hen die houden van stijl in elk vertrek.

Zack toiletset: met een trots gevoel de pot op

Een goed voorbeeld van de klasse van het bedrijf is de Zack toiletset. Sanitairaccessoires van hoge kwaliteit als toiletborstelsets, closetrolhouders en ophanghaken worden als set aangeboden, maar zijn natuurlijk ook los te verkrijgen. Zo wordt de aanwezigheid van een wc-borstel in de toiletruimte niet langer een gekunstelde oplossing, maar een regelrechte blikvanger en ga je altijd met een trots gevoel de pot op.

Laat je badkamer en toilet stralen

De Zack toiletset is slechts een klein onderdeel van de uitgebreide sanitaircollectie van het merk. Op het gebied van badkameraccessoires is het bedrijf allesomvattend. Van handdoekhouders en zeepdispensers tot wastrommels en spiegels, binnen de vele lijnen en series van Zack kun je voor alle badkamer- en sanitairgemakken terecht. Schuif de laatste kleine klusjes niet langer voor je uit, maar laat je toilet en badkamer stralen door je scherpe oog voor detail.