Een ruime inloopdouche voor onbezorgd spetteren

Een ruime inloopdouche voor onbezorgd spetteren

Stap binnen in je eigen douchekoninkrijk! Heb je aan ruimte geen gebrek of wil je liever met beide voetjes op je eigen badkamervloer staan in plaats van een douchebak tijdens het douchen? Dan heeft Sanidirect de oplossing voor je. In een inloopdouche kun je namelijk onbezorgd spetteren. Alleen of samen douchen was niet eerder zo leuk en zo makkelijk.

Efficiënt en ongedwongen genieten

De inloopdouche wint in sneltreinvaart aan terrein in Nederlandse badkamers. En dat heeft een reden. Inloopdouches zijn namelijk allang niet meer voorbehouden aan grote badkamervertrekken, maar kunnen tegenwoordig ook uitstekend in een kleinere badruimte geplaatst worden. Inloopdouches en douchewanden zijn er in vele vormen en maten en kunnen zowel vrijstaand als aan de muur bevestigd worden. Voor welke opstelling je ook kiest - klein, groot, gebogen of recht - een inloopdouche zorgt er altijd voor dat je zo efficiënt en ongedwongen mogelijk kunt genieten van jouw badkamerparadijs.

De inloopdouche: geliefd bij een groot publiek

Het ruimtelijke effect en de stijvolle uitstraling maken de inloopdouche geliefd bij een groot publiek. Je hoeft je niet af te laten remmen door de beschikbare ruimte en je budget en door het veiligheidsglas kunnen je ook de kinderen zonder problemen loslaten in het douchevertrek. Het oude, verkleurde douchegordijn kan definitief bij het grofvuil worden gezet; de stevige glazen douchewand houdt alle spetters tegen. Doordat inloopdouches over het algemeen zonder douchebak geplaatst worden, verdwijnt de drempel. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om je nieuwe droomdouche te combineren met een douchevloer, mocht dit je voorkeur hebben.

Geen wateroverlast door douchegoten

Een soepele waterafvoer is zeker geen overbodige luxe. Met een inloopdouche sta je voor je het weet langer onder de warme waterstralen dan ooit tevoren. En al dat water moet natuurlijk ook snel wegspoelen. De prachtige douchegoten van merken als Ben, Easydrain en Geberit nemen dit klusje met alle plezier op zich. Douchegoten verschillen in formaat, maar ook in design. Zo vind je altijd de waterafvoer die niet alleen opgewassen is tegen de grootste regendouche, maar óók nog eens past in de stijl van je badkamer. Daar heb je dus geen omkijken meer naar en voor je het weet is je vloer weer droog.

Stap eens binnen!

Kun je je nog geen duidelijke voorstelling maken van een inloopdouche of ben je nieuwsgierig naar de werking en het ontwerp van dit badkamerfenomeen? Stap dan eens binnen in een van de Sanidirect-vestigingen. In de showrooms staan verschillende opstellingen van inloopdouches op je te wachten, zodat je deze ruimtelijke sensatie zelf kunt ervaren. En je zult snel genoeg zien: ook jouw badkamer leent zich uitstekend voor een inloopdouche!