Een glijstang voor klein en groot doucheplezier

Een glijstang voor klein en groot doucheplezier

Klein of groot, met een glijstang weet je zeker dat je handdouche altijd op de ideale hoogte hangt. Heb je geen zin in natte haren tijdens een snelle opfrisbeurt of wil je juist geen druppel missen, een eenvoudig in hoogte verstelbare douchestang zorgt ervoor dat elke douchebeurt een pretje wordt.

Direct een fris gezicht

Is je oude exemplaar aan vervanging toe of kan je badkamer wel een opknapbeurtje gebruiken; een nieuwe glijstang aan de muur zorgt direct een fris gezicht. De glimmende, chromen badkameronderdelen zijn niet alleen handig in gebruik, maar vervullen ook de rol van smaakmaker. Het uiterlijk van glijstangen is namelijk bijna net zo belangrijk als het gebruiksgenot. Juist doordat het badkameronderdeel in het oog springt, moet de vormgeving kloppen. En dat doet het. Het ophangsysteem is eenvoudig aan de muur te bevestigen en tot in het kleinste detail subtiel afgewerkt. Stevig, stijlvol en te verkrijgen in alle maten.

Welke glijstang past bij jouw douche?

Voordat je op jacht gaat naar een glijstang, is het verstandig om wat voorwerk te verrichten. Meet de verschillende formaten van douchestangen eerst uit op de muur van je badkamer om te bepalen welk formaat het best past bij jouw doucheruimte. In een ruime inloopdouche heb je automatisch meer plek voor een grote glijstang, terwijl in een douchecabine een kleinere douchestang waarschijnlijk beter tot z’n recht komt. Zie je zo’n fonkelende, chrome stang je badkamermuur al sieren? Mooi. Maar wat heb je aan de perfecte douchestang, zonder een net zo mooie handdouche? Omdat Sanidirect graag grondig te werk gaat, hebben we daar iets op gevonden: de glijstangsets.

Eén set, één stijl

De douchesets bestaan uit een glijstang, handdouche en -houder en doucheslang. In veel gevallen wordt de douchestang ook voorzien van een zeepbakje. Eén set, één stijl, volop doucheplezier. Uiteraard zijn deze onderdelen van merken als Grohe, Emco, Villeroy & Boch en Hansgrohe ook los te verkrijgen, zodat een reeds bestaande opstelling eveneens simpel op te waarderen is.