Een complete toiletset om direct mee te nemen

Een complete toiletset om direct mee te nemen

Je bent op zoek naar een complete toiletset, maar weet niet precies wat daar allemaal bij komt kijken. Om het je wat makkelijker te maken heeft Sanidirect een aantal complete toiletsets samengesteld, zodat je eenvoudig en snel een wc-set aan kunt schaffen. Bij zo’n complete toiletset hoef je nergens meer aan te denken, dat doen wij namelijk al voor je. Want bij Sanidirect vind je direct wat je zoekt en direct voor de scherpste prijs.

Eén geheel, jarenlang toiletplezier

Het voordeel van een eenvoudig te monteren complete toiletset is dat alle onderdelen volledig op elkaar zijn afgestemd. De toiletpot en closetzitting, het reservoir en het bedieningspaneel vormen één strak ingebouwd geheel. De zware arbeid wordt buiten het zicht geleverd, in het zicht staat een netjes afgewerkte sanitairset te blinken. Handig en een garantie voor jarenlang optimaal gebruiksgemak. Binnen de collectie van Sanidirect zijn er verschillende complete toiletsets te verkrijgen. Merken als Ben, Villeroy & Boch, Duravit en Geberit verschillen in vormgeving, afwerking en kleur, maar hebben één ding in gemeen: allen ontwikkelen zij praktische toiletsets van de hoogste kwaliteit.

Een complete toiletset voor de kleine en grote boodschap

Duurzaamheid gaat tegenwoordig een steeds grotere rol spelen. In sanitairland was dat al een poosje zo. Neem alleen al het bedieningspaneel van het closet. De spoelknop bestaat uit twee knoppen: een grote en een kleine. Je raadt het al: een knop voor de grote boodschap en een voor de kleine, om waterverspilling te voorkomen. Door de slimme spoelknoppen bespaar je op jaarbasis flink op waterverbruik, wat uiteraard een leuke meevaller is voor de portemonnee.

Zeg klaterende wc-brillen vaarwel

Een populaire toevoeging aan de complete toiletset is de softclose toiletzitting. De tijd van klaterende wc-brillen is voorbij, door het mechanisme valt de deksel van de closetpot altijd zacht dicht. Een andere gebruiksvriendelijke functie is het ‘quick release-principe’. Door het handige systeem is de zitting eenvoudig te verwijderen zodat je de closetpot grondig kunt reinigen. Zo houdt je de toiletpot altijd simpel schoon en fris.

Volop complete toiletsets in de showrooms

In de showrooms van Sanidirect staan verschillende opstellingen van complete toiletsets op je te wachten. Zo kun je precies zien hoe een complete toiletset werkt en - net zo belangrijk - oogt. Maak direct van de mogelijkheid gebruik om het zitcomfort te testen want aan een complete toiletset ga je jarenlang plezier beleven.