Een badkamerkast voor ruimte besparen in stijl

Een badkamerkast voor ruimte besparen in stijl

Opgeruimd staat netjes! Dat is zeker het geval in de badkamer. Zeg nu zelf: is het niet prettig om alles bij de hand te hebben, zonder dat het een rommeltje wordt? Met een hoge of halfhoge badkamerkast grijp je niet meer naast een schone handdoek of een nieuwe tube tandpasta. Je hebt al je ‘proviand’ namelijk binnen handbereik.

Klein van stuk, groot in gebruik

Het kleinere broertje van de hoge badkamerkast houdt de familie-eer voornamelijk hoog in kleinere badkamers. Hoewel iets minder groot van stuk, heeft een halfhoge badkamerkast dezelfde functionaliteiten. Dankzij de kasten krijgt - en belangrijker nog behoudt - je badkamer een opgeruimde sfeer. Ook in de halfhoge badkamerkasten kun je namelijk flink wat spullen kwijt. Schoonmaakmiddelen, schone handdoeken, scheermesjes en verzorgingsproducten heb je altijd bij de hand, zonder dat deze artikelen links en rechts verspreid door het badkamervertrek slingeren.

Een opgeruimd sanitairleven

Met de passende opbergkast kun je de badruimte ook een eigen stijl meegeven. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke houten look, die warmte uitstraalt, of een moderne badkamerkast waarbij strakke lijnen voor een gevoel van luxe zorgen. Welke stijl je voorkeur ook heeft, met de badkamerkasten van merken als Ben, Villeroy & Boch en Saniselect ben je verzekerd van een opgeruimd en stijlvol sanitairleven. Zelfs in de kleinste badkamers kun je tegenwoordig badkamerkasten kwijt; dankzij de ondiepe opbergmodellen blijft er namelijk voldoende ruimte over om je vrij te bewegen.

Een badkamerkast voelt geen nattigheid

Een drukbezochte, vochtige omgeving als de badruimte vraagt om materiaal dat opgewassen is tegen water en nattigheid. De badkamerkasten van Sanidirect kunnen wel tegen een stootje. Gemaakt van de beste, vochtbestendige materialen staan de opbergkasten hun mannetje, zonder al te nadrukkelijk hun aanwezigheid op te eisen. Heb je meer of minder opbergruimte nodig? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide badkamermeubelassortiment van Sanidirect. Daar vind je naast een hoge of halfhoge badkamerkast ook badmeubels, spiegelkasten en meubelwastafels.