Doucheputjes om extra lang te genieten

Doucheputjes om extra lang te genieten

Een snelle, probleemloze waterafvoer is van groot belang in de douche. De tijd dat saaie, grauwe doucheputjes de enige optie waren, ligt inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig wordt ook het doucheputje in een functioneel designjasje gestoken.

Klein van stuk, groot in variatie

Sanidirect biedt een breed scala aan afvoerputjes van diverse A-merken aan. Zo kun je, afhankelijk van de stijl van je badkamer, kiezen voor een glazen doucheputje in kleuren als wit, zwart en groen. Deze zijn zowel in een geraffineerde glanzende als matte variant te verkrijgen en leverbaar in verscheidene afmetingen en inbouwdieptes. Een ander populair materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt is roestvrij staal (RVS). Een voordeel van RVS is dat water- en zeepresten zich minder snel hechten aan de afvoerdeksel.

Dankzij doucheputjes kan de kraan wijd open

Een andere stijlvolle oplossing voor de waterafvoer in de douche is de op verschillende dieptes in te bouwen douchegoot. Extra lang genieten van een hete douche, zonder dat de afvoer overbelast wordt. En dat alles nog in een smaakvol design ook. De douchegoten van Sanidirect zijn net als de putjes leverbaar in een grote variatie materialen, kleuren, stijlen en afmetingen. Uiteraard: het belangrijkste is het formaat van de goot, maar met een passende stijl geef je de douche in welke vorm dan ook een chic elan.

Neem afscheid van het douchegordijn

Alles valt of staat natuurlijk met de keuze voor het type douche dat past bij jouw badkamer. Kies je voor een compacte, makkelijk te gebruiken inloopdouche of een praktische, strakke douchecabine, die beiden het douchegordijn definitief tot het verleden doen laten behoren? Binnen de grote collectie van Sanidirect vind je geheid de douche die past bij jouw badkamer- en douchewensen. En dankzij de doucheputjes en douchegoten kun je daar langer dan ooit van genieten!