De vier meest unieke producten van Detremmerie

De vier meest unieke producten van Detremmerie

Het Belgische badkamermerk Detremmerie wordt de laatste tijd steeds populairder bij onze klanten. Niet geheel verrassend als je het mij vraagt. Het merk beschikt namelijk over tijdloze en ruimtelijke badkamermeubelen die voorzien zijn van een modern tintje. Benieuwd wat Detremmerie allemaal in huis heeft? Ik heb de vier, naar mijn mening, mooiste producten van Detremmerie voor je op een rijtje gezet. Mooi inspiratiemateriaal voor je nieuwe badkamer!

 1. Ronaldo baden
  Met een vrijstaand bad uit de Ronaldo collectie zet je direct een belangrijke toon in je badkamer. De Ronaldo baden bevorderen de ruimtelijke uitstraling in je badkamer en kunnen daarnaast perfect gecombineerd worden met strakke badkamermeubelen. Het is niet voor niets dat deze stijlvolle baden bij mij op nummer één staan.
 2. Vulcano douchetubs
  De Vulcano douchetubs zijn nieuw in het assortiment van Detremmerie en wat mij betreft een ware toevoeging. De douchebakken hebben zowel een stone look als stone structuur en zijn in acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze stijlvolle douchetubs maken je moderne badkamer helemaal compleet.
 3. No Limit 45 wastafel 201
  Deze wastafel van Detremmerie is dankzij het materiaal mineral stone een ware eyecatcher in je badkamer. Het minimalistische design staat centraal waardoor het geheel strak oogt. Het schuin aflopende binnenwerk maakt de wastafel ook nog eens zeer praktisch: water blijft hierdoor niet in de wasbak staan en onder andere tandpastaresten zijn eenvoudiger weg te spoelen.
 4. Ronde spiegel met ledverlichting
  Detremmerie beschikt over diverse moderne en functionele spiegels, maar dit model springt er voor mij echt uit. De nadruk is bij deze spiegel namelijk op het decoratieve aspect gelegd. De rondlopende ledverlichting zorgt voor een uniek aanzien waardoor de spiegel echt iets toevoegt aan de muur. Om je ook in je praktische behoeften te voorzien, is de spiegel condensvrij en daarnaast voorzien van een bewegingssensor.

Kom langs in één van onze winkels
Hebben de producten van Detremmerie jouw aandacht getrokken? Kom dan langs in één van onze winkels en bekijk het complete assortiment! Voor zowel losse producten als een compleet nieuwe look van je badkamer is er volop keuze.