De Villeroy en Boch douchebak: drempelloos genieten

De Villeroy en Boch douchebak: drempelloos genieten

Een fris, goed begin van de dag en een ontspannend, kalm einde. De douche heet je dagelijks meerdere malen welkom. Het stevige fundament van deze ‘allrounder’ in de badkamer is de Villeroy en Boch douchebak. Alle stress stroomt door het doucheputje weg en maakt plaats voor ontspanning en warmte.

Allang niet meer ouderwets

Een smetteloze vierkante of rechthoekige douchebak is allang niet meer ouderwets. De traditionele vorm bestaat nog steeds, maar valt allerminst saai te noemen. Villeroy & Boch toont aan dat ook douchevloeren tegenwoordig prima in een modern design passen. Een grote vijfhoek voor wie wel wat bewegingsvrijheid wil hebben of een ruimtebesparende kwartronde voor de kleine badkamers; een douchebak past in elke sanitairinrichting. En door de douchevloer te combineren met een passende douchewand van Villeroy & Boch, heb je binnen een mum van tijd je eigen inloopdouche.

Geen drempel te bekennen

Wanneer je op het punt staat een Villeroy en Boch douchebak aan te schaffen, is het belangrijk om goed na te denken over het gebruik van de douche en de andere gezinsleden of huisgenoten. Douchevloeren met een verbrede rand of een verhoogd hoekgedeelte kunnen prima gebruikt worden als voetensteun of kinderzitje. Ga je vooral voor een moderne look, dan zijn er de vlakke vloeren. Deze douchebakken worden in de vloer ‘verzonken’ zodat er letterlijk geen sprake van een drempel is. Een luxe vervanger van de traditionele tegelvloer in de badkamer, maar inbouw is ook mogelijk in een dunne dekvloer.

Villeroy en Boch douchebak: voel- en zichtbare kwaliteit

Een Villeroy en Boch douchebak overtuigt. Dat staat vast. Het unieke aanbod is niet alleen een genot om te zien, maar ook nog eens uiterst gemakkelijk in onderhoud. Een schoon gevoel, in verschillende opzichten. Benieuwd geworden? Sanidirect heeft verschillende Villeroy & Boch-stijlen opgenomen in het assortiment. De ruime Futurion-douchevloeren verrassen door het moderne ontwerp, de extreem vlakke douchebakken uit de Squaro-serie zorgen voor drempelloze badkamers. De douchevloeren van de sanitairspecialist worden gemaakt van het grensverleggende materiaal Quaryl: een slipvast, glad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is. Voel- én zichtbare kwaliteit.