De onderbouwwastafel: voor wie van overzicht houdt

De onderbouwwastafel: voor wie van overzicht houdt

Tover zelfs de kleinste badkamer om in een overzichtelijke oase van uiterlijke verzorging. Met een onderbouwwastafel schep je het gevoel van ruimte en overzicht. Het intelligente design en de moderne vormen ogen niet alleen mooi, maar zijn bovenal functioneel.

Een succes in elk badvertrek

Een onderbouwwastafel wordt tegen de onderkant van het wastafelblad geplaatst. De wasbak wordt onder de opening van het badmeubel gelijmd. Daardoor verdwijnt de overhangende rand en is geen naad zichtbaar. Het strakke uiterlijk creëert direct een gevoel van ruimte, waarmee zelfs de kleinste badkamer de uitstraling van een riant badhuis ademt. Door de ruime keuze met betrekking tot maat en vorm in het assortiment van Sanidirect kom je al snel tot de conclusie dat onderbouwwastafels in elk badvertrek een regelrecht succes zijn.

Een onderbouwwastafel: uitdagend en veelzijdig

De onderbouwwastafels van A-merken als Villeroy & Boch, Ben< en Sphinx zijn even uitdagend als veelzijdig van vorm. Een ronde, ovale of rechthoekige onderbouwwastafel, vervaardigd van keramiek, zorgt voor een frisse, nieuwe levendigheid in je badkamer. Tel daar het strakke design bij op en je valt als een blok voor één van de meest gebruikte onderdelen van je woning. Maar, wastafels zijn net als mensen: niet één is vergelijkbaar. Dus ook op wastafelgebied heb je flink wat te kiezen bij Sanidirect.

Kies de blikvanger die bij jou past

Wat te denken van een opzetwastafel als blikvanger van je badruimte? De wasbak lijkt bijna te zweven op het badmeubel, maar is in werkelijkheid op subtiele wijze stevig verbonden. Je weet in elk geval zeker dat dit type wastafel gezien mag en wíl worden. Een andere designhit in sanitairland is de inbouwwastafel. De wasbak wordt ‘verzonken’ in het wastafelblad of het badmeubel waardoor je, net als bij een onderbouwwastafel, direct een opgeruimd gevoel krijgt. Zo kun je ’s ochtends met de slaap nog in je ogen overzichtelijk te werk gaan.