Onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten | lees meer

Complete badkamers voor badkamer inspiratie in overvloed

Complete badkamers voor badkamer inspiratie in overvloed

Verkoeling op een warme zomerdag, een stomend bad vlak voor een koude winternacht. Een frisse, soepele start van een nieuwe werkdag en een stukje ontspanning bij thuiskomst. De badkamer speelt dagelijks een centrale rol in je leven. Het is de plek waar je helemaal tot rust wilt komen en badend in het zeepschuim of onder een regendouche alle zorgen van je af spoelt. En rust ontstaat door een ruimte te creëren waarbij de hoofdrolspelers prettig op elkaar zijn afgestemd. De complete badkamers van Sanidirect zijn volledig in balans op het gebied van stijl, kleur en vormgeving. Borrelt de badkamer inspiratie al op?

Een totaalplaatje om van te dromen

De juiste uitstraling en indeling van een badkamer zijn het geheim achter een rustgevende ruimte, waarin je volop gebruik kunt maken van alle badkamergemakken. Om het je makkelijk te maken en een dosis badkamer inspiratie in de schoot te werpen zijn er complete badkamers. Een complete badkamer bestaat in elk geval uit een wastafel, douche en toilet. Eén set, één sanitairstijl voor je fonkelnieuwe woning of ingrijpende verbouwing van je huidige badkamer. En als ruimte het probleem niet is, waarom zou je dan niet een badkamer inclusief een prachtig bad aanschaffen? Bij het samenstellen van complete badkamers wordt met elk detail rekening gehouden. Wat je persoonlijke voorkeuren ook zijn, je bent verzekerd van een totaalplaatje om van te dromen.

Simpel stijlvolle complete badkamers

Om de badkamer te veranderen in een leefruimte is het belangrijk om voor een duidelijke stijl te kiezen. Tegenwoordig kun je alle kanten op wanneer het om design en kleur gaat. Of je nu een voorkeur voor een strakke, moderne badkamer hebt of liever wast en plast in een klassiek badvertrek met een landelijke look; door te kiezen voor een uitgesproken stijl en vormgeving komen badkamers tot leven. Door rekening te houden met de juiste details met betrekking tot accessoires, kleuren en vormen stem je het gehele vertrek simpel stijlvol op elkaar af. Met een badkamer die volledig is samengesteld op basis van jouw voorkeuren en gebruiksgemak stap je altijd met het goede been uit bed.

Kan niet bestaat niet op douche- en badgebied

Zoals gezegd kun je met badkamers alle kanten op. Of je nu veel of minder ruimte hebt: kan niet, bestaat niet. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheden op douchegebied. Voor een eenvoudig in te bouwen douchebak of douchecabine met een bijpassende douchekraan is overal en altijd een plekje te vinden. Met een inloopdouche gun je jezelf de luxe van een badhuis, zonder dat je daar de deur nog voor uit moet. Gewoon elke dag, bij je thuis. Of heb je een voorkeur voor een bad? Tegenwoordig speelt ruimte ook op dit gebied geen rol meer. Een hoekbad of ligbad plaats je simpel en ruimtelijk in kleinere badkamers en badvertrekken met afwijkende vormen.

De kraan als kroon op het werk

Een douche of bad is de eerste stap naar nieuw badkamergeluk, maar je wilt meer dan alleen een mooie uitstraling. Want badkamers zijn pas echt compleet als ook de kranen aan al je wensen voldoen. Vaak wordt het belang van een goede kraan onderschat, terwijl de juiste badkraan, douchekraan en wastafelkraan de kroon op het werk zetten. En ook in het geval van de kraan geldt: wat je wens en stijl ook is, voor elke inrichting is er een passende mengkraan of thermostaatkraan te vinden. Los of in combinatie met een doucheset; ontspanning gegarandeerd, voor welke opstelling je ook kiest.

Geluk zit in kleine dingen

Geluk zit in kleine dingen en dat geldt ook voor het gebruiksgemak in badkamers. De aanwezigheid van de juiste badkameraccessoires zorgt voor een zorgeloos sanitairleven. Niet alleen maak je het jezelf makkelijk door bijvoorbeeld een passende spiegel, handdoekhaak, toiletset en zeepdispenser in het ontwerp van je badkamer op te nemen, door de aanwezigheid van accessoires en badmeubels tover je een ruimte die je tot voor kort het liefst verborgen wilde houden om tot een leefruimte waar je trots op bent. Dankzij een handige, stijlvolle badkamerkast - gemaakt van vocht- en waterbestendig materiaal - behoud je het overzicht en heb je altijd een schone handdoek of badkamervoorraad binnen handbereik zonder dat het een rommeltje wordt. Het resultaat: een badkamer die op elk moment gezien mag worden.

Badkamerinspiratie op locatie

De ervaren sanitairspecialisten van Sanidirect helpen je graag bij het vinden van de complete badkamer die bij je past. In de webshop vind je een aantal voorbeelden van badkamers, bedoeld om je een duidelijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Maar we begrijpen dat je bij het kopen van een badkamer zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt. In de showrooms van Sanidirect vind je daarom een groot aanbod aan badkameropstellingen: om te zien, voelen en testen. Wil je meer informatie over complete badkamers of gewoon badkamerinspiratie opdoen? Maak dan online eenafspraak met één van de Sanidirect-experts of kom vrijblijvend langs in één van de negentien vestigingen, verspreid door heel Nederland.


6 juli 2017 Categorie: Badkamer trends