Complete badkamers: een eigen mini-kuuroord

Complete badkamers: een eigen mini-kuuroord

Ben je de trotse bezitter van een spiksplinternieuw huis of ben je van plan om de badkamer van je huidige droomwoning van een grondige opknapbeurt te voorzien? Dan kun je wel wat inspiratie gebruiken. Speciaal voor hen die de zinnen hebben gezet op een eigen ‘mini-spa’ zijn er complete badkamers. Een zorgvuldig samengesteld totaalpakket, volledig afgestemd op jouw badkamerwensen.

Alles-in-één met een complete badkamer

Een complete badkamer bestaat in veel gevallen uit tegels, een bad- en doucheruimte, een wastafel, toilet, badmeubel en verwarming. De sleutel tot de inrichting en indeling heb je zelf in handen. Het is dan ook verstandig allereerst een wensenlijst samen te stellen. Zie je in een romantisch, vrijstaand bad het stralende middelpunt van een klassieke badkamerstijl maken, of kies je voor een strakke, moderne inloopdouche, waarin je elke dag het gevoel hebt een hooggeëerde gast in je persoonlijke badhuis te zijn? Is de ruimte beperkt en ben je op zoek naar een uiterst functionele indeling? Geen zorgen. De complete badkamers van Sanidirect geven beeldend antwoord op alle sanitairvragen. De verschillende opstellingen worden door de deskundige adviseurs met uiterste precisie ingetekend in de situatie die bij jou thuis van toepassing is.

Sleutel volop aan jouw favoriete opstelling

Niet alleen springt Sanidirect handig om met de beschikbare ruimte, hoe groot of klein het badkamervertrek ook moge zijn, aan de opstelling en indeling van de badkamer kan volop gesleuteld worden. Heb jij altijd al gedroomd van een eigen whirlpool of wil je dat oude douchegordijn eindelijk eens vervangen door een strakke douchecabine? De keuze is aan jou. Geef vrij baan aan al je badkamerwensen en werp je op tot architect van je eigen, persoonlijke relaxruimte; een plek waar je even op jezelf kan zijn en onder een hete douche helemaal tot rust komt. De website van Sanidirect geeft een goed beeld van de overweldigende mogelijkheden op het gebied van complete badkamers. Laat alles rustig op je inwerken en geef gestalte aan je eigen badkamerdroom.

Complete badkamers: jouw wil is wet

Het samenstellen van een complete badkamer heeft flink wat voeten in de aarde. De badkamerkenners van Sanidirect staan je graag bij in dit proces. Stem samen een overzichtelijke planning van de verbouw of inbouw af en win in een vroegtijdig stadium advies in over het financiële plaatje. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun jij je tenminste bezighouden met andere, belangrijke zaken. Zoals het uitzoeken van accessoires bijvoorbeeld. Want jouw persoonlijke kuuroord is natuurlijk pas echt compleet met de juiste onderdelen.