Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Wil je de vakantie mee naar huis brengen? Kies dan voor tegels met een buitenlands tintje in de badkamer. De Marokkaanse, Portugese of Spaanse patroonvloeren zien we steeds vaker terugkomen in Nederlandse badkamers. Het zijn echte blikvangers in je huis en zorgen voor een unieke uitstraling. Ervaar het optimale vakantiegevoel met een badkamer met een buitenlands tintje!

Pimp je badkamer met de buitenlandse patroontegels

De buitenlandse patroontegels zijn terug van weggeweest! Deze tegels komen steeds vaker terug in badkamers, keukens en halletjes. Dit is de ideale manier om een ruimte eenvoudig om te toveren tot een mediterrane eyecatcher. De populairste patroontegels zijn de Portugese tegels. Deze tegels zijn oorspronkelijk een luxe kunstvorm en werden vroeger vooral veel gebruikt in Portugese huizen en hotels. Door de vele combinaties die er te maken zijn met deze tegels, heb je ongelooflijk veel mogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen uit veel verschillende randen, patronen en kleuren.

Voor welke stijl kies jij?

Omdat de tegels in veel verschillende mogelijkheden verkrijgbaar zijn, is er voor iedere badkamer de gewenste stijl te creëren. Of je je badkamer nu wilt aankleden met een klassieke, landelijke of juist industriële look, met deze patroontegels is dit allemaal mogelijk... en dat met een buitenlands tintje!

Zorg voor een goed onderhoud van de patroonvloeren

Het onderhouden van de patroonvloeren is niet moeilijk, maar moet wel regelmatig gebeuren om de uitstraling op de gewenste manier te behouden. Het is aan te raden om de tegels te reinigen met natuurzeep of een goede tegelreiniger. Zo blijven de tegels altijd stralen!

Kom langs in een van onze winkels

Zijn de tegels met een buitenlands tintje iets voor jou? Loop dan binnen in een van onze winkels of maak een afspraak en bekijk de producten in het echt!