Badkamerinrichting met heldere blauwtinten

Badkamerinrichting met heldere blauwtinten

Grijs, wit en zwart zijn de kleuren die we het vaakst terug zien komen in de badkamer. Dat mag natuurlijk wel wat spannender! Of je nu je huidige badkamer een renovatie gaat geven of een compleet nieuwe badkamer gaat creëren: de invloed van kleur is enorm groot. Ook kan je met een toiletrenovatie al een hele andere sfeer creëren met andere kleuren. Wees daarom niet bang om eens wat kleur toe te voegen in deze ruimte. Iedere kleur zorgt voor een andere sfeer. Onze aanrader is de frisse kleur blauw.

Een oord van rust en ontspanning

Heldere blauwtinten zorgen voor een rustgevend effect op het lichaam, wat in deze ontspannende ruimte erg goed van pas komt. De lichte kleur blauw laat de ruimte een stuk groter lijken. De kleur blauw is overigens goed te combineren met andere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een hemelsblauwe wand voor een frisse en heldere uitstraling in de badkamer. Ook blauwe accessoires zijn een stijlvolle optie. Wij zetten de mooiste blauwe producten voor jou op een rijtje.

Ben Segno wandcloset azuur

Het Ben Segno wandcloset is verkrijgbaar in de kleur azuur. Dit toilet is een prachtige toevoeging wanneer je blauw wilt laten terugkomen in de ruimte. Dankzij zijn bijzondere kleur dient het als ware eyecatcher in de badkamer. Het toilet heeft een modern en strak design, waardoor het vooral geschikt is voor badkamers in een moderne stijl.

Blauwe accessoires

Ook blauwe accessoires zorgen voor een frisse tint in jouw badkamer. Het merk Sealskin biedt een aantal prachtige, blauwe badmatten. Ook vind je diverse blauwe accessoiresets in het assortiment. Een groot voordeel van kleurrijke badkameraccessoires is dat je deze eenvoudig afwisselt wanneer je aan verandering toe bent.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de producten in onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten.

Plan een afspraak