Accessoires voor elke badkamerstijl

Accessoires voor elke badkamerstijl

De badkamer maak je compleet met accessoires. Deze kleine, subtiele toevoeging zorgt ervoor dat de stijl van jouw badkamer net iets beter naar voren komt. Bovendien geef je een persoonlijke twist aan de ruimte. Wil jij weten welke accessoires het beste bij jouw badkamer passen? Lees dan snel verder en kom erachter welke accessoires bij welke badkamerstijl passen.

Design badkamer

Bij deze stijl draait het allemaal om een strak design dat kwaliteit uitstraalt. Glanzende materialen in combinatie met strakke badkamermeubelen laten de badkamer luxe ogen. Wat kleur betreft is alles mogelijk, van donker tot licht. Om de strakke look van de design badkamer te behouden, gebruik je zo min mogelijk accessoires. Accessoires zijn vooral functioneel en hebben een strakke, vierkante vormgeving.

Industriële badkamer

De industriële badkamer heeft een stoer en robuust uiterlijk. Donkere kleuren, ruwe materialen en vintage accessoires zijn onmisbaar in deze badkamer. Accessoires in zwart- en grijstinten passen perfect bij de industriële badkamer. Hoe robuuster de accessoires, hoe beter het bij deze badkamerstijl past.

Klassieke badkamer

Een warme uitstraling kenmerkt de klassieke badkamer. Een bad op pootjes of een klassieke, robuuste kraan geven al snel een klassieke look aan jouw badkamer. Accessoires zijn in dit type badkamer onmisbaar. Accessoires met antieke elementen in de kleuren messing, koper of goud geven de typerende chique look aan een klassieke badkamer.

Landelijke badkamer

Sfeer en warmte zijn de belangrijkste kenmerken van de landelijke badkamerstijl. Warme kleuren en houten meubels creëren een knusse omgeving, waarin je heerlijk tot rust komt. Wat betreft accessoires kun je denken aan houten objecten zoals een mooie robuuste houten plank waarop je handdoekjes, kaarsjes of zelfs fotolijstjes op kan zetten.

Moderne badkamer

In de moderne badkamer draait het om strakke lijnen en vormen. Ook zien we hier vaak contrasterende kleuren terug, die voor een moderne uitstraling zorgen. Glas en rvs zijn materialen die we veel terugzien in dit type badkamer. Met accessoires zorg je voor een bijzonder kleurcontrast.

Wil jij persoonlijk advies over jouw badkamer?

Voor persoonlijk en gepast advies kun je terecht bij Sanidirect. Maak een afspraak en kom langs in één van onze 24 winkels. Tijdens de afspraak krijg je advies op maat en maakt onze adviseur vrijblijvend inspirerende tekeningen om een duidelijk beeld van de mogelijkheden te krijgen.