Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Spiegelpanelen vind je bij Sanidirect in allerlei verschillende stijlen. Wil je een simpele spiegel zonder toevoegingen? Voor zowel simpele spiegels als spiegelpanelen met toevoegingen kun je bij Sanidirect terecht. Misschien ken je het wel dat je na het douchen in de spiegel wil kijken, maar dat dit niet kan doordat de spiegel beslagen is. Dit is nu verleden tijd als je bijvoorbeeld kiest voor een spiegelpaneel met verwarming! Kijk in ons assortiment welke toevoegingen een spiegelpaneel heeft en ontdek welk spiegelpaneel het beste aansluit bij jouw wensen.
Lees meer

Simpele spiegelpanelen, maar ook met toevoegingen!

Bij de aanschaf van een spiegelpaneel kan je kiezen voor een spiegel met of zonder toevoegingen. Je kunt kiezen voor een spiegelpaneel met de toevoeging verlichting, verwarming, kast of een combinatie hiervan. Allemaal om de functie van de spiegel te verbeteren. Spiegelpanelen met toevoegingen zijn strakker dan een spiegel zonder toevoeging. Wanneer je voor een spiegel kiest zonder toevoeging heb je meer keuze in verschillende vormen en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met rand of zonder rand, decor in de rand en in verschillende kleuren en vormen. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een spiegelrand gemaakt van hout wat zorgt voor een warme uitstraling. Zonder toevoeging minder voordelen, maar dus wel meer keus!

Voordelen van toevoegingen

Tegenwoordig zijn spiegelpanelen voorzien van verlichting en verwarming om de spiegelfunctie te verbeteren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een spiegelpaneel met kastruimte. De voordelen hiervan zijn dat de spiegel nog meer oplicht, de spiegel niet meer beslaat en je extra kastruimte hebt! Een combinatie van deze toevoegingen is ook mogelijk, ideaal toch?

Bekijk de producten

Wil jij jouw badkamer voorzien van het perfect spiegelpaneel? Bekijk in ons assortiment de verschillende producten. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!