Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een spiegel zorgt er niet alleen voor dat je jezelf kunt bekijken, maar het is ook een waardevolle toevoeging aan de badkamer. Want wie wil er nu niet een spiegel waarin je niet alleen naar jezelf, maar ook naar de spiegel zelf kijkt? Bij Sanidirect kies je uit een uitgebreid assortiment voor de perfecte spiegel bij jouw badkamer. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende formaten, maar ook diverse modellen. Bekijk de uitgebreide collectie hier.
Lees meer

Wat zijn de voordelen van een spiegel in de badkamer?

Natuurlijk is het belangrijkste kenmerk van een spiegel dat je jezelf kunt bekijken. Dit is wel zo handig bij bijvoorbeeld het doen van je haren of make-up. Daarnaast vormt een mooie spiegel ook een stijlvolle toevoeging aan het design van de badkamer. Heb je een kleine badkamer? Door middel van een spiegel kun je de ruimte optisch groter laten lijken, wat zelfs een kleine badkamer groter kan doen ogen. In een kleinere badkamer kun je daarom voor een groter model spiegel kiezen, om de ruimte zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Welke mogelijkheden heb ik?

Bij Sanidirect kies je uit een breed assortiment spiegels. Wij bieden je onder andere verschillende modellen en formaten, zodat er altijd een juiste keuze voor jou tussen zit. Ben je op zoek naar iets extra’s? Bekijk dan ook eens de spiegelpanelen met ingebouwde verlichting. Dankzij de spiegelverlichting worden details nog beter zichtbaar en ga je altijd zelfverzekerd de deur uit. Hou je van efficiëntie? Dan is een spiegelkast zeker iets voor jou. Dankzij de spiegelkast heb je namelijk niet alleen een prachtige spiegel in de badkamer, maar ben je ook gelijk voorzien van extra opbergruimte.

Bekijk de spiegels van Sanidirect

In de webshop van Sanidirect kun je alle spiegels bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een model gevonden dat helemaal bij jouw badkamer past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Sanidirect. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!