Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Een spiegel is een waardevolle toevoeging voor in je badkamer. Je kunt niet alleen naar jezelf kijken, maar ook als accessoire voegt een spiegel wat toe. Bij Sanidirect vind je allerlei spiegels in verschillende vormen en stijlen. Zo zal je vrijwel altijd een spiegel vinden die precies aansluit bij de look van je badkamer. Benieuwd naar het assortiment spiegels? Lees hier dan verder.
Lees meer

Stijlvol en functioneel

Een spiegel in je badkamer is erg handig als je bijvoorbeeld je haar of make-up wilt doen. Naast het functionele gedeelte van een spiegel, zorgt een spiegel ook voor een stijlvolle toevoeging in je badkamer. Heb je een kleine badkamer? Door middel van een spiegel kun je de badkamerruimte optisch groter laten lijken. Als je voor een groter model kiest voor in je kleine badkamer lijkt de badkamer nog groter en komt de ruimte het beste tot zijn recht.

Welke soorten spiegels zijn er?

Sanidirect heeft een breed assortiment aan spiegels. Of je nu een strakke look wilt houden in je badkamer of juist een eyecatcher als spiegel wilt. Bij Sanidirect ben je voor beide opties aan het juiste adres. Wil je een spiegel die aansluit bij het strakke uiterlijk van je badkamer? Kies dan voor een spiegelpaneel met rechte hoeken. Daarnaast kun je ook nog de spiegelpanelen met ingebouwde verlichting bekijken in onze webshop. Dankzij spiegelverlichting zijn details nog beter zichtbaar. Wil je graag een spiegel die niet alleen als spiegel functioneert? Bij Sanidirect kun je ook kiezen uit spiegelkasten. Zo heb je meteen de effectiviteit van een extra kast in je badkamer waar je je badkamerartikelen in kwijt kan

Bekijk de producten

Bekijk de spiegels in onze webshop en laat je inspireren. Heb je de spiegel gevonden die perfect bij jouw badkamer aansluit? Je bestelt de spiegel makkelijk en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van de laagste prijs en kun je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!