Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Lage badkamerkasten creëren extra opbergruimte in je badkamer. Wil je geen kast die direct in het oog springt, maar juist meer wegvalt in de badkamer? Kies dan voor een lage badkamerkast. Je hebt wel meer opbergruimte, maar deze kasten zijn minder robuust dan een hoge kast. De lage badkamerkasten verschillen zowel in de hoogte als breedte. In plaats van opbergruimte in de hoogte heb je dan meer opbergruimte in de breedte. Eventueel kan je met een lage badkamerkast ook nog sfeer creëren in je badkamer. Op een lage badkamerkast heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kaarsen neer te zetten of tijdschriften neer te leggen voor als je lekker wil lezen in bad! Bekijk in ons assortiment de verschillende lage badkamerkasten.
Lees meer

Lage badkamerkasten: ideaal

Een lage badkamerkast is niet alleen praktisch, maar ook ruimtelijk doordat de ruimte erboven open blijft. De lage badkamerkasten van Sanidirect zijn makkelijk in elkaar te zetten en geschikt voor wandmontage. Hierdoor kan de kast niet naar voren kan kantelen. Wil je niet hoeven boren in een wand? Kies dan voor de lage kast van Sphinx in Eiken kleur. Deze lage badkamerkast is breder en hoef je daardoor niet tegen een wand aan te monteren, maar dit kan wel.

De modellen van Sanidirect

Sanidirect beschikt over lage badkamerkasten van de merken Villeroy & Boch of Sphinx. De modellen verschillen in hoogte en in breedte. Het laagste model is veel breder en verliest hierdoor niet zoveel opbergruimte als een iets hogere kast. Handig bijvoorbeeld als je zelf niet zo groot bent en altijd moeite hebt om bij het bovenste plankje in de kast te komen. Verder zit er op alle lage badkamerkasten van Sanidirect een soft-close systeem op de deuren. Dit houdt in dat deuren zacht en geruisloos dichtgaan. Ideaal voor als je bijvoorbeeld je partner niet wakker wil maken, omdat je niet tegelijkertijd naar bed gaat of op staat!

Bekijk de producten

Met een lage badkamerkast creëer je meer opbergruimte en eventueel zelfs nog sfeer! Bekijk in ons assortiment naar de verschillende meubels. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!