Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Fonteinonderkasten zijn handig om wat spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan je voorraad wc-papier of het opbergen van je handdoekjes die je gebruikt voor bij je fonteinwastafel. Met een fonteinonderkast zijn de losse spullen in je wc en badkamer mooi opgeruimd. Alle fonteinonderkasten worden onder je fontein geplaatst. Bekijk in het assortiment naar de verschillende mogelijkheden en welk meubel het beste past bij jou wc- of badkamerinrichting!
Lees meer

Fonteinonderkasten van Sanidirect

Bij Sanidirect heb je keus uit een aantal fonteinonderkasten. Alle onderkasten zijn greeploos. Dit houdt in dat er geen handgrepen bevestigd hoeven te worden op de fonteinonderkast. In kleine ruimtes is dit erg praktisch, omdat je jezelf dan niet tegen de handgreep aan kan stoten! Verder hebben de onderkasten geen lade, maar zijn ze allemaal voorzien van een deur. Bij het plaatsen van de deur kan je bij de meeste onderkasten ervoor kiezen om de deur links- of rechtsdraaiend te openen. Hierbij is het handig om rekening te houden met de draairuimte van de deur.

Maten fonteinonderkasten

Heb je al een fontein geplaatst en wil je een onderkast eronder plaatsen? Meet dan eerste de maten van je fontein op om te bekijken of de fonteinonderkast eronder past. Het is natuurlijk zonde als je een mooie fonteinonderkast aanschaft en deze uiteindelijk niet past onder je fontein. Heb je nog geen fontein geplaatst? De aanschaf wordt dan makkelijker, want je kunt alles op elkaar aan laten sluiten. Hou er wel rekening mee dat zowel een fontein als een fonteinonderkast ruimte in beslag neemt!

Bekijk de producten

Wil jij losstaande spullen in je wc mooi opbergen? Kies dan voor een fonteinonderkast en bekijk in ons assortiment de verschillende meubels. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!