Zeepdispensers

Een zeepdispenser werkt net zo goed als een wegwerpfles, maar staat een stuk stijlvoller bij je wastafel. Creëer een modern en strak geheel in je badkamer, keuken of toilet door het plaatsen van een bijpassende zeepdispenser. Voor iedere interieurstijl is er een passend exemplaar verkrijgbaar. Benieuwd naar het aanbod? Lees hier meer over de zeepdispensers van Sanidirect.

42 producten

Pagina
  1. ZACK Manola zeepdoseerder S

    ZACK Manola zeepdoseerder S

    1 reviews
     75,- Incl. BTW
    Morgen gratis bezorgd
  2. Ben Metropool Zeepdispenser Chroom

    Ben Metropool Zeepdispenser Chroom

    0 reviews
     79,- Incl. BTW
    Morgen gratis bezorgd
  3. Sealskin GRACE Zeeppompje 18x7,2 cm polyresin wit

    Sealskin GRACE Zeeppompje 18x7,2 cm polyresin wit

    0 reviews
     20,- Incl. BTW  6,- Korting
    Morgen bezorgd
  4. Sealskin Pierra Zeeppompje Wit

    Sealskin Pierra Zeeppompje Wit

    0 reviews
     15,- Incl. BTW  5,- Korting
    Morgen bezorgd
  5. Sealskin Doppio+ Zeeppompje Zand

    Sealskin Doppio+ Zeeppompje Zand

    0 reviews
     13,- Incl. BTW  4,- Korting
    Morgen bezorgd
  6. Sealskin Acero Zeeppompje Zwart

    Sealskin Acero Zeeppompje Zwart

    0 reviews
     20,- Incl. BTW  7,- Korting
    Snel leverbaar

42 producten

Pagina

Soorten zeepdispensers: losse, aan de wand of inbouw

Zeepdispensers zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Wil je graag je zeepdispenser makkelijk kunnen verplaatsen of oppakken? Dan is een losse zeepdispenser een goede optie voor jou. Op die manier kun je zelf bepalen waar de zeepdispenser op je wastafel of badkamermeubel komt te staan. Als je een zeepdispenser wilt die standaard in de badkamer staat op dezelfde plek dan is een dispenser met wandmontage de beste optie. Het voordeel hiervan is dat de dispenser niet zal omvallen en je meer plek op de wastafel behoudt. Wil je de zeepdispenser nog meer integreren in de ruimte? Kies dan voor een inbouw zeepdispenser naast de kraan. Alleen het pompje zal zichtbaar zijn terwijl het flacon zich onder het badkamer- of keukenmeubel bevindt.

Stijl zeepdispenser

Om een mooi geheel te creëren in de ruimte is het van belang de zeepdispenser in de juiste stijl te kiezen. Heb je een moderne badkamer of keuken? Dan past een zeepdispenser met een vierkant design daar perfect bij. Houd je meer van een klassiek uiterlijk? Dan is een ronde vorm een goede keuze. Ook qua materialen valt er wat te kiezen. De meest voorkomende kleur- en materiaalcombinatie is roestvaststaal materiaal met een chroomkleur. Maar de keuze is zeer breed. Dus ook als je voor mat, spiegelglans, glazen details of chromen details wilt gaan, ben je bij Sanidirect aan het juiste adres.

Bekijk de producten

Wil jij graag de wegwerpfles in de badkamer of keuken vervangen door een stijlvolle zeepdispenser? Bekijk het assortiment in onze webshop. Heb je gevonden wat je zocht? Je bestelt het product makkelijk in onze webshop. Bovendien profiteer je van de laagste prijs en kun je zelf een geschikt bezorgmoment kiezen.