Schoonmaakmiddelen

Op zoek naar producten voor het onderhouden en schoonmaken van je badkamer en toilet? Sanidirect heeft een veelzijdig aanbod onderhoud- en schoonmaakproducten. Of je nu je tegels, je douche of ander sanitair wilt reinigen, de producten die je nodig hebt vind je hier. Bekijk ze allemaal in de webshop.

40 producten

Pagina
 1. Geberit Aquaclean reinigingsmiddel

  Geberit Aquaclean reinigingsmiddel

  11 reviews
   10,- Incl. BTW  3,- Korting
  Maandag bezorgd
 2. Grohe sproeifln a 500 ml.

  Grohe sproeifln a 500 ml.

  23 reviews
   21,- Incl. BTW  9,- Korting
  Maandag bezorgd
 3. Sealskin Anti-Kalk verzorgingspakket

  Sealskin Anti-Kalk verzorgingspakket

  6 reviews
   44,- Incl. BTW  19,- Korting
  Maandag bezorgd
 4. Sealskin ONDERHOUD Douchereiniger

  Sealskin ONDERHOUD Douchereiniger

  61 reviews
   13,- Incl. BTW  4,- Korting
  Maandag bezorgd

40 producten

Pagina

Onderhoud en schoonmaakproducten voor sanitair

Bij Sanidirect vind je een veelzijdig aanbod van producten voor het onderhouden en schoonmaken van je sanitair. Zo vind je onder andere producten voor het onderhouden van de vloer, de tegels op de wand, spiegels en de douche. Maar ook voor bijzonder onderhoud zoals het verwijderen van cementsluier of het schoonmaken van de whirlpool heeft Sanidirect de juiste producten in de webshop staan.

Het belang van goed onderhoud

Een badkamer of toiletruimte die regelmatig goed wordt onderhouden en schoongemaakt, ziet er niet alleen een stuk beter uit maar gaat ook langer mee. Onder andere kalkvorming en schimmels kunnen een badkamer zodanig aantasten dat je sneller een nieuwe douche of wastafel moet aanschaffen. Het loont dus om jezelf af en toe een uurtje in te spannen en je badkamer weer spik en span te krijgen.

Kies uit verschillende merken

In ons assortiment heb je keuze uit verschillende merken zoals Geberit, Sealskin, Ben en Grohe voor het onderhouden en schoonmaken van het sanitair. Bovendien hebben de merken verschillende werkzame stoffen. Wanneer het één niet goed werkt voor jou heb je dus altijd de keuze uit een ander product dat jouw badkamer nog beter schoon houdt.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar producten voor het onderhoud en de schoonmaak van je badkamer of toiletruimte? Bekijk dan de producten in onze webshop. Door het diverse aanbod vind je zeker een product dat jou kan helpen om je badkamer schoon te houden. Bovendien profiteer je bij Sanidirect altijd direct van de laagste prijs.