Hoekbaden

Hoekbaden zijn ideaal voor kleine ruimtes, dit type bad neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Met hoekbaden kun je veel kanten op. Groot, klein, een bubbelbad of niet; er zijn een hoop mogelijkheden. De ruime rand is een mooie bijkomstigheid van de aparte vorm, dit geeft de mogelijkheid om alle shampooflessen op de rand te zetten. Bekijk wat het ruime assortiment hoekbaden van Sanidirect jou te bieden heeft.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan.

19 producten

Pagina

19 producten

Pagina

Al gedacht aan een hoekbad?

Heb je een kleine badkamer, waar geen standaard bad in past? Maar vind je het heerlijk om naar een lange werkdag lekker met een goed boek in een warm bad te liggen? Dan is een hoekbad dé oplossing voor jou! Hoekbaden zijn namelijk praktisch, compact en stijlvol en passen vrijwel in iedere badkamer. Wanneer je kiest voor een hoekbad heb je wellicht ruimte over voor een prachtig bidet naast jouw toilet. Hoekbaden zijn buitengewoon efficiënt.

Soorten vormen en materialen

Ben je er al over uit dat je een hoekbad wilt? Dan zijn er verschillende vormen hoekbaden waar je uit kunt kiezen, zoals asymmetrisch, zeshoekig, vijfhoekig en kwartrond. Onthoud goed dat de vorm van jouw hoekbad bepalend is voor de sfeer van jouw badkamer. Het assortiment van Sanidirect bestaat uit hoogwaardige materialen. Dit kan ontzettend veel schelen in het onderhouden van uw bad. Daarom is het belangrijk om er goed over na te denken wat voor materiaal het beste bij jou past.

Bekijk de producten

Bekijk het ruime assortiment van Sanidirect in onze webshop. Of laat je adviseren in één van onze filialen over wat voor vorm het beste in jouw badkamer past. Wellicht zijn er daarnaast nog meer opties, omdat hoekbaden veel compacter zijn dan standaard baden. Maak telefonisch of via de chat een afspraak met één van onze adviseurs.