Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Met whirlpoolbaden geniet je met veel luxe van een heerlijk moment in bad. Met een keuze uit verschillende soorten bubbels of stralen kun je uitstekend relaxen in whirlpoolbaden. De whirlpoolbaden zijn zeer geschikt voor als je meer ruimte hebt in je badkamer. Zo benut je de ruimte optimaal met een luxueuze inrichting wat zeker de investering waard is. Benieuwd wat een whirlpoolbad te bieden heeft? Lees dan hier verder.
Lees meer

Heerlijk tot rust komen in een whirlpoolbad

Ruimte voor wat meer luxe? En van plan om die ruimte te gebruiken voor de inrichting van jouw badkamer? Goede keuze! Als je onze mening vraagt, dan vul je de ruimte in met een whirlpool bad.

De bubbels van het whirlpoolbad nemen zoveel plaats in dat je hoofd vanzelf leeg wordt. De perfecte manier om volledig te ontspannen, alleen of met een ander, na een zware werkdag of lekker na het sporten.

Sanidirect heeft de mogelijkheid om vele baden te voorzien van een bubbelbad systeem

Kies een mooi bad uit onze collectie, bent u met twee personen kies dan voor een wat ruimer model, maar wanneer je liever alleen geniet dan hebben we ook kleinere whirlpool baden.

Bepaal ook wat je lekker vind, ontspannen luchtbellen die opstijgen uit de bodem van het bad, krachtige massagestralen uit de zijkant of een combinatie hiervan.

Doe nu je ogen even dicht en beeld je in hoe heerlijk je straks in jouw nieuwe whirlpoolbad ligt te genieten …

… nu nog de kleine stap om een afspraak te maken met een adviseur in een van onze showrooms, om het gekozen bad van dichtbij te bekijken, even proef te liggen en te zorgen dat je ook thuis zo snel mogelijk kan genieten.

AFSPRAAK MAKEN

Aanbod whirlpoolbaden

Met het brede assortiment aan whirlpoolbaden zit er zeker iets tussen waar je van houdt. Of je nu een kleiner bad wilt of juist een bad waar je met z’n tweeën in kunt zitten, Sanidirect heeft het allemaal. Het is de perfecte manier om even te ontspannen na een lange dag werken of een intensieve work out. Het aanbod is zeer breed en er zit voor iedere portemonnee iets tussen. Met een whirlpoolbad kun je zelf kiezen wat jij prettig vindt. Meer zin in ontspannen luchtbellen die opstijgen vanaf de bodem of juist krachtige massagestralen vanaf de zijkant? Het is aan jou wat jij op dat moment wilt. Zelfs een combinatie van de stralen en luchtbellen is mogelijk. Bovendien is het bad niet alleen een ideale manier om even te ontspannen, maar is het ook nog een echte eye-catcher in je badkamer. Zie jij jezelf al liggen?

Maak een afspraak

Benieuwd hoe een whirlpoolbad er in het echt uitziet en werkt? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een van onze showrooms. Zo kun je meteen het bad met eigen ogen zien en even proefliggen of het voor jou het perfecte whirlpoolbad is. Onze adviseurs helpen je graag al je vragen te beantwoorden om de juiste keuze te maken voor je whirlpoolbad.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!