Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Met een vrijstaand bad creëer je een unieke uitstraling in je badkamer en vaak ziet het er ook nog eens chique uit. Daarnaast kan je een vrijstaand bad plaatsen in je slaapkamer: een open bad-slaapkamer. Verder maakt het niet uit of je een strakke of juist een sierlijke badkamerstijl wil, want met de verschillende modellen van Sanidirect is er voor iedere badkamerstijl een passend model: van sierlijke ronde baden tot aan strakke rechthoekige baden. Bekijk hieronder de producten en gebruik de filters aan de linkerkant om je te helpen bij je keuze.
Lees meer

Creëer een unieke uitstraling

Door het plaatsen van een vrijstaand bad creëer je een hele unieke uitstraling in je badkamer. In een bad kan je lekker ontspannen en wat is er nou mooier dan het bad het prachtige middelpunt van je badkamer te laten zijn? Vooral in een landelijke badkamerstijl komt een vrijstaand bad mooi tot zijn recht. Tegenwoordig kan je echter ook kiezen voor een rechthoekige vorm wat heel mooi staat in een strakke, moderne badkamerstijl. Zelfs de dikte van de badrand verschilt per vorm. Kies bijvoorbeeld voor een dikkere rand voor een robuustere uitstraling en een fijne rand voor bij een sierlijke stijl.

De aanblik

De buitenkant van een vrijstaand bad hoeft niet altijd hetzelfde te zijn als de vorm van het bad. Je hebt bijvoorbeeld de keus om te kiezen voor een ombouw van het bad met vakjes of met panelen er omheen. De aanblik van je bad wordt hierdoor heel anders. Hou er rekening mee dat een ombouw bij een vrijstaand bad meer ruimte in beslag neemt. Over het algemeen komt een vrijstaand bad het mooist tot zijn recht in een grotere badkamer.

Design en kwaliteit

De vrijstaande baden van Sanidirect zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes, lengtes, hoogtes en dieptes en ook kun je kiezen voor baden met een Solid Surface oppervlak. Dit laatste zorgt ervoor dat het oppervlak van je bad bestand is tegen vocht en vlekken. Hierdoor kan je het oppervlak van je bad makkelijk schoon houden en ontstaat er bijvoorbeeld minder snel een gele aanslag.

Bekijk de producten

Wil jij heerlijk ontspannen in een bad dat het middelpunt vormt van je badkamer? Bekijk dan nu ons complete assortiment in vrijstaande baden. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!