Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Solid Surface baden zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Je hebt het vast wel eens gezien: een bad met een gele aanslag. Met een Solid Surface oppervlak is dit verleden tijd. Deze baden bestaan namelijk uit natuurlijke materialen gecombineerd met hars en polyester. Dit zorgt voor een sterk materiaal dat hygiënisch is en lang meegaat. Wil jij ook van deze voordelen kunnen genieten? Bekijk dan onze collectie Solid Surface baden.
Lees meer

Solid Surface: sterk en hygiënisch

Baden met een Solid Surface oppervlak zijn gemakkelijk te onderhouden. De natuurlijke materialen in combinatie met hars en polyester zorgen voor een onderhoudsvriendelijk oppervlak, wat makkelijk af te nemen is en waar vocht en vlekken niet in kunnen trekken. Dit voorkomt dat het bad een gele aanslag krijgt bij het gebruik ervan. Een gele aanslag, dat wil natuurlijk niemand. Deze kenmerken maken Solid Surface baden sterk, hygiënisch en ook nog eens erg duurzaam.

Een luxueuze uitstraling

Wanneer u kiest voor een Solid Surface bad, dan kiest u voor luxe. Het materiaal zorgt voor een naadloos geheel waardoor het geheel een luxe uitstraling krijgt. Naast deze luxe uitstraling zijn de baden in verschillende modellen verkrijgbaar. Sommige baden van Riho hebben bijvoorbeeld een hele unieke vorm waarmee het bad echt opvalt in je badkamer. Naast deze unieke baden zijn er ook de meer gangbare vormen en er is zelf een bad dat helemaal rond is! Ook hebben sommige baden van Riho vakjes aan een kant van het bad. Erg praktisch voor het opbergen van bijvoorbeeld tijdschriften of handdoeken. Voor iedere badkamerstijl vind je dan ook een bad met Solid Surface oppervlak dat past bij jouw wensen.

Bekijk de producten

Wil je meer weten over de kenmerken van de Solid Surface baden? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!