Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Baden op pootjes zijn vrijstaand en een echte eyecatcher in elke badkamer. Door de klassieke uitstraling van dit bad creëert het een romantische sfeer in diverse badkamerstijlen. De pootjes onder het bad zorgen voor een ruimtelijk effect, omdat je onder het bad door kunt kijken. Bekijk de verschillende baden op pootjes in ons assortiment en ontdek welk vrijstaand bad op pootjes past bij jouw wensen.
Lees meer

Romantiek met een bad op pootjes

Romantischer dan een bad op pootjes kan bijna niet, omdat smaken verschillen zijn deze baden verkrijgbaar in verschillende soorten. Niet alleen de vorm kun je zelf bepalen, maar ook de kleur van de pootjes. Zo kun je de pootjes van het bad mooi laten aansluiten bij je badkamervloer voor een mooie romantische uitstraling. Om het plaatje helemaal compleet te maken kun je er eventueel een vrijstaande kraan aan toevoegen.

Baden op pootjes van Sanidirect

Bij Sanidirect heb je keuze uit een aantal varianten. Binnen deze varianten kun je kiezen tussen een gietijzeren of een quaryl bad. Baden van het merk Van Heck kan je zelfs overschilderen als je graag het bad in een andere kleur wilt, zodat het beter aansluit bij je badkamerstijl. Verder loopt het bad van Ben en Van Heck aan een kant wat hoger op. Erg fijn voor als je lang bent bijvoorbeeld. De baden van Villeroy & Boch hebben in plaats van klassieke pootjes onder het bad meer modernere pootjes onder het bad geplaatst. Zo is voor iedere badkamerstijl een bad dat erbij past.

Bekijk de producten

Wil jij een romantisch vrijstaand bad? Bekijk dan nu ons complete assortiment aan baden op pootjes. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!