Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Toebehoren voor whirlpoolbaden zijn onmisbaar voor een optimale werking van je whirlpool. Wanneer je na een aantal jaar een onderdeel van je whirlpool moet vervangen, zijn toebehoren voor whirlpoolbaden ideaal. In onze webshop vind je eenvoudig het product dat je nodig hebt en profiteer je direct van de laagste prijs!
Lees meer

Het comfort van een whirlpool

Wanneer je badkamer over voldoende ruimte beschikt en je een liefhebber bent van ontspannen badderen, is een whirlpoolbad dé uitkomst! De bubbels zorgen ervoor dat je even helemaal tot rust kunt komen na een drukke werkdag of na het sporten. Bovendien geniet je van een masserend effect waardoor je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je slaapkwaliteit verbetert. Kortom, een whirlpool is een ware toevoeging aan je badkamer.

De mogelijkheden van een whirlpool

Wanneer je hebt besloten om je badkamer te voorzien van een whirlpool ben je er nog niet. Er liggen nog een aantal keuzes op je te wachten, namelijk welke vorm je wilt, welk type (inbouw of vrijstaand), de plaats van de jets en welke soort jets, lucht of water. Luchtjets stuwen, zoals de naam al doet vermoeden, lucht. Ze worden in de bodem van de whirlpool geplaatst en zorgen voor een ontspannen gevoel waarbij de lucht langs je lichaam dwarrelt. Bij waterjets wordt water met behulp van een pomp het bad in gestuwd. Dit versterkt het massage gevoel. Naast deze verschillende mogelijkheden kun je ook nog kiezen voor bepaalde luxe functies waarmee je je badkamer voorziet van jouw ideale whirlpool.

Bekijk de whirlpool toebehoren in onze webshop

Moet er een bepaald onderdeel van je whirlpool vervangen worden? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! In onze webshop vind je verschillende toebehoren voor whirlpoolbaden die jouw whirlpool weer optimaal laten werken. Bekijk ons assortiment en bestel het benodigde product eenvoudig in onze webshop. Kom je er niet uit? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs je graag van passend advies voorzien.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!