Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Badpoten worden zoals de naam al doet vermoeden onder een bad geplaatst. De badpoten zorgen er vervolgens voor dat het bad steviger staat en niet kan inzakken. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos badplezier. Bekijk ons assortiment en ontdek welke poten bij jouw nieuwe bad passen.
Lees meer

Badpoten als basis

Is jouw badkamer toe aan een nieuw bad? Of ga je verhuizen en wordt de hele badkamer vervangen? Om welke reden je ook op zoek bent naar het perfecte bad, badpoten zijn geen onderdeel waar je meteen aan denkt. Toch mogen ze niet vergeten worden, want ze hebben een belangrijkere functie dan gedacht!

Onzichtbare versteviging

Losse badpoten zijn vaak niet bedoeld als sierelement om je bad ook daadwerkelijk zichtbare pootjes te geven. Nee, wanneer je op zoek bent naar een bad op pootjes zitten deze vaak al aan het bad gemonteerd. De losse badpoten uit ons assortiment zijn bedoeld om je bad beter te kunnen afstellen. Daarnaast voorkomen de poten dat het bad gaat bewegen wanneer er gebruik van wordt gemaakt. Kortom, zonder dat ze zichtbaar zijn, hebben deze badpoten toch een belangrijke en onmisbare functie!

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor verschillende soorten badpoten van A-merken, zoals Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch. Je hebt hierbij de keuze uit zowel kunststof als metalen varianten die in hoogte verstelbaar zijn. Vaak worden onze badpoten geleverd in sets bestaande uit twee stuks. Om je gehele bad van poten te voorzien heb je dus twee sets nodig.

Bekijk de producten in onze webshop

Om jarenlang onbezorgd van je bad te kunnen genieten, zijn badpoten een onmisbaar onderdeel. Bekijk daarom nu ons assortiment en zorg dat jouw bad extra stevig staat. Bij Sanidirect profiteer je niet alleen direct van de laagste prijs, maar ook van de slimste koop!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!