Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een badpaneel wordt tegen de buitenkant van je inbouwbad gemonteerd. Wanneer je de buitenkant van je bad niet wilt betegelen, maar toch van een strakke en bovendien mooi afgewerkte uitstraling wilt genieten, is een badpaneel een slimme oplossing. Bekijk ons assortiment en ontdek welk badpaneel bij jouw (nieuwe) bad past.
Lees meer

De voordelen

Het voordeel van een badpaneel is dat de zijkant van je ligbad niet betegeld hoeft te worden. Hiermee ben je vaak iets voordeliger uit. Daarnaast is een badpaneel vrij eenvoudig te monteren. Let er hierbij wel op dat je over de goede afmetingen beschikt. Een ander voordeel is dat het materiaal eenvoudig is schoon te maken. Slechts een vochtig doekje is voldoende om vlekken of aanslag te verwijderen. Ben je na een aantal jaar de uitstraling van je badkamer beu? Dan kun je met een ander badpaneel relatief gemakkelijk je badkamer van een nieuwe look voorzien.

Hoe kies ik het juiste badpaneel?

Wanneer je een badpaneel gaat kopen, is het belangrijk dat je een model kiest dat dezelfde afmetingen heeft als het bad. Om er zeker van te zijn dat het badpaneel helemaal past, raden wij je aan om een badpaneel van hetzelfde merk en dezelfde serie als het bad te kopen. Zo voorkom je eventuele teleurstelling bij het monteren.

Het assortiment van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor badpanelen van A-merken, zoals Duravit en Sealskin. De badpanelen zijn verkrijgbaar in de kleur wit, zodat je bad een tijdloze uitstraling krijgt. Bovendien is wit goed te combineren met andere kleuren en materialen. Wanneer je ons assortiment bekijkt, zul je zien dat je de keuze hebt uit verschillende afmetingen. Check dus nog een keer extra wat de precieze afmetingen van het ligbad zijn. Wil jij jouw bad van een badpaneel voorzien? Bekijk dan de verschillende varianten in onze webshop en profiteer direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!