Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Duobaden geven genoeg ruimte om samen heerlijk in bad te zitten en te ontspannen. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met je kinderen in bad zit, in een duobad zit je aangenaam ruim. Bekijk hier het assortiment en lees meer over onze duobaden.
Lees meer

Dubbel genieten

Een duobad is niet alleen fijn om met twee personen in te zitten. Wanneer je wat meer ruimte wilt in bad is een duobad ook ideaal. Zo kun je je heerlijk onderdompelen in het warme water. Heb je kinderen, dan is een groot bad heel fijn om alle kinderen tegelijk in bad te doen. Duobaden zorgen daarmee niet alleen voor fijne rustmomenten maar ook voor een gezellige speeltijd.

Duobaden in allerlei soorten en maten

Sanidirect biedt een uitgebreid assortiment duobaden. Ovaal, rond, rechthoekig en zelfs zeshoekig, bij de vorm van het bad valt er al veel te kiezen. De vorm die je kiest hangt af van je eigen smaak, maar heeft ook invloed op het interieur in je badkamer. Bij een klassieke stijl kies je eerder voor een bad met ronde hoeken. Een bad met rechte hoeken en scherpe lijnen past goed in een moderne badkamer. Welke stijl je ook wilt, er zijn voldoende duobaden om uit te kiezen.

Waar let je op bij de aanschaf van een duobad?

Bij de aanschaf van een duobad is het vooral handig om te kijken naar de beschikbare ruimte. Duobaden zijn er in verschillende maten dus ook als je een wat kleinere badkamer hebt, kun je een duobad plaatsen. Een inbouwbad of een hoekbad zorgen ervoor dat je in een beperkte ruimte de benodigde loopruimte overhoudt. Heb je juist een ruime badkamer, dan is een vrijstaand bad een mooie optie.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment duobaden? Bekijk dan de duobaden in de webshop. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!