Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Heb je niet de ruimte voor een bad en douche? Overweeg dan één van de douchebaden van Sanidirect, waarmee je optimaal gebruik van de ruimte in jouw badkamer. Zo heb je de keuze om voor een snelle opfrisbeurt onder de douche te gaan of om heerlijk te ontspannen in een warm bad. Geniet van het optimale wellness gevoel waarbij je van beide idealen kunt ontspannen. Door de ergonomische uitvoeringen ga je er qua comfort niet op achteruit en profiteer je van alle voordelen van douchebaden.
Lees meer

Wat zijn de aandachtspunten?

Bij Sanidirect zijn er verschillende uitvoeringen van de douche-bad combinatie. Om je een idee te geven waar je op moet letten bij het aanschaffen van een douchebad, hebben we verschillende aandachtspunten op een rijtje gezet.

  • De hoge instap. Douchebaden staan bekend om hun hoge instap. Dit is niet altijd even ideaal, daarom kun je ook kiezen voor een bad met een lage instap. Hierbij zit aan de voorkant een deurtje, waardoor je gemakkelijk in het bad kunt stappen.
  • Om ervoor te zorgen dat niet heel jouw badkamervloer onder de waterspetters zit, raden we je aan om een douchebad combinatie van een douchescherm te voorzien. Hierbij zijn er verschillende opties. Zo kun je voor een luxe douchescherm gaan van veiligheidsglas, maar een eenvoudig douchegordijn is ook zeker een goede optie.
  • Om de douchebaden comfortabeler te maken, zijn er speciale douchezones ontwikkeld. Dit is een vlakke uitloop, waarop je gemakkelijk en veilig kunt staan tijdens het douchen. Dit verhoogt je gevoel van comfort.

Laat je adviseren

Goed advies is altijd erg belangrijk. Zeker omdat douchebaden in het algemeen in kleinere badkamers worden geplaatst, kijken we bij Sanidirect graag mee om jouw ruimte optimaal te benutten. We voorzien je daarom graag van persoonlijk advies over wat de mogelijkheden zijn. Maak alvast een afspraak, dan zien we je graag in één van onze vestigingen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!