Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een badwand is een wand die tegen of op de rand van het bad geplaatst kan worden. Met deze wand voorkom je dat je badkamervloer nat wordt als je een bad neemt of als je het bad gebruik om te douchen. Want wie kent dat nou niet? Als je je kinderen in bad doet, heeft dit vaak een waterballet tot gevolg. Maar ook als je zelf een bad neemt is het lastig om niet te spetteren met het water en de boel droog te houden. De badwand is dé oplossing om de badkamervloer droog te houden. Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan badwanden van Sanidirect.
Lees meer

Wat is een badwand?

Een badwand is een glazen zijwand voor je bad. Als je een bad neemt is het vaak zo dat de badkamervloer nat wordt door het gespetter van het water. Deze wand voorkomt een natte badkamervloer. Zo kun je veilig het bad uitstappen zonder uit te glijden en hoef je bovendien ook minder schoon te maken! Een badwand is daarnaast ook een stijlvolle toevoeging aan het design van je badkamer. De wanden zijn gemaakt van glas en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Het glas geeft een stijlvolle, maar ook ruimtelijke uitstraling aan jouw badkamer. Doordat de wand van glas is gemaakt kun je nog steeds precies zien wat er gebeurt als je kinderen in bad zitten.

De badwanden van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je kiezen uit een breed aanbod aan badwanden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit één- of tweedelige badwanden. Tweedelige badwanden zijn wat breder en hebben vaak een gedeelte dat open en dicht kan. Bij een klein bad heb je meestal al genoeg aan een ééndelige badwand, maar bij een groter model kan het fijn zijn om een tweedelige wand te monteren. Naast de verschillende afmetingen, bestaan er ook verschillende designs. Zo bestaan er bijvoorbeeld douchewanden met een ronde of met een vierkante afwerking. Daarnaast kun je ook kiezen voor een bepaald type glas. Helder glas, grijs glas of glas met decoratie: kies voor het design dat bij jouw badkamer past.

Bestel het product

Heb je een badwand gevonden die perfect bij de uitstraling van jouw badkamer past? Bij Sanidirect bestel je gemakkelijk online! Bovendien profiteer je bij ons van de laagste prijs en snelle bezorging op een door jou gekozen moment.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!