Frisse partner van de Amstel Gold Race

Amstel Gold Race Sanidirect

Hey, wij hebben geweldig nieuws! Sanidirect is opnieuw de frisse partner van de Amstel Gold Race, ook voor de jaren 2024 en 2025 zijn we weer van de partij! We zijn ontzettend trots op deze samenwerking.De sponsoring van de Amstel Gold Race is onderdeel van de lokale betrokkenheid van Sanidirect, de passie voor wielersport, en om fietsers te ondersteunen in het ontspannen, opfrissen en het herstel van de spieren na een zware inspanning. Neem een kijkje op deze pagina voor unieke winacties die je niet wilt missen!

Maak kans op 2x startbewijzen voor Amstel Gold Race 2024

Maak kans op 2x startbewijzen voor de Amstel Gold Race toertocht op zaterdag 13 april 2024. Wil jij deze unieke toertocht beleven met een vriend, familielid of fietsmaatje? Doe dan mee en maak kans op deze geweldige prijs! Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achter te laten in het formulier hieronder. Op woensdag 31 mei maken we de gelukkige winnaar bekend via onze social media kanalen. Houd dus onze Facebook en Instagram in de gaten, want wie weet sta jij straks aan de startlijn van de Amstel Gold Race toertocht!

Let op: deelname is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze winactie sluit op 30 mei 2023.

Amstel Gold Race Sanidirect

25% korting op jouw fietsbeurt

Geef jouw fiets de liefde die ie verdiend! Met Sanidirect geven wij 25% korting op een fietsbeurt bij fietswasserette Chasse Patate in Amsterdam. Gebruik kortingscode SANIDIRECT25 of jouw Amstel Gold Race x Sanidirect stuurbordje zien en maak gebruik van deze actie. De actie loopt t/m 31 december 2023.