Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Plan een afspraak in de winkel voor persoonlijk sanitair advies

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen is het t/m 19 januari niet mogelijk om je voor een adviesgesprek in de winkel te ontvangen. Gelukkig kunnen we je telefonisch of via een virtuele afspraak toch verder helpen!

Wil je toch liever in de winkels onze badkamers zien en voelen? Plan dan hieronder een afspraak in na 19 januari. We hopen je dan weer op gepaste wijze, met alle getroffen maatregelen te ontvangen. Wij nemen graag ruim de tijd om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Kom langs, dan maken we op basis van jouw wensen een gratis inspirerende tekening, adviseren we je de sanitairproducten en kun je de badkamers rustig in het echt ervaren.

Krijg duidelijk wat de mogelijkheden zijn binnen jouw ruimte, indeling en wensen
Krijg zekerheid over de producten, afmetingen en kleuren
De afspraak is geheel vrijblijvend en gratis

Alle mogelijke data en tijden worden opgehaald.

Afspraak maken wanneer het jou uitkomt!

Is jouw voorkeursdatum of winkel niet beschikbaar? Hopelijk lukt het je met deze tips wel om een afspraak te maken!

Is jouw voorkeurstijdstip niet meer mogelijk?

Tip: kies dan een andere winkel bij jou in de regio. Al onze 25 winkels in Nederland bieden hetzelfde sanitair assortiment en dezelfde service.

Tip: probeer dan een tijdstip doordeweeks, het is dan vaak rustiger waardoor we alle tijd voor je kunnen nemen.

Tip: werk jij fulltime en kun je doordeweeks overdag niet langskomen? Bel gerust naar de betreffende winkel, dan plannen we een afspraak buiten openingstijden!

Buiten reguliere openingstijden een afspraak plannen?

Bij Sanidirect kun je nu ook een afspraak maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Eventueel ook buiten onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel.

Info en telefoonnummers winkels

Gepast advies op gepaste afstand

Stel je je bezoek aan de winkel liever uit? Dat begrijpen wij volledig! Daarom bieden wij vanaf nu ook een online adviesgesprek aan. Gepast advies op gepaste afstand. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Online advies op afstand