Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Wandlampen zijn erg fijn om bijvoorbeeld meer sfeer te creëren in je badkamer. Door middel van verlichting kun je zorgen dat alle badkamerelementen een mooi geheel vormen. Kies daarom een wandlamp die aansluit bij de stijl van je badkamer. Met de juiste wandverlichting kan je er dan voor zorgen dat de stijl van je badkamer mooi verlicht wordt en dat je jezelf goed kunt zien wanneer je voor de spiegel staat. Bekijk onze producten om te zien welk model jij mooi vindt en past in de stijl van jouw badkamer.
Lees meer

Wandlampen geven sfeer

Een wandlamp aan de muur in je badkamer of toilet kan je de stijl van je badkamer juist accentueren. Daarnaast wordt het licht van een wandlamp meer gericht op de muur, dan op de gehele badkamer. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet fijn vindt om fel licht te hebben in de badkamer. Vooral als je net wakker bent of als je wil gaan slapen kan dit vervelend zijn. Kies dan voor een wandlamp. Je hebt dan genoeg licht om alles te kunnen zien, maar de felheid van het licht is over het algemeen minder dan bijvoorbeeld bij een spotlicht.

Soorten wandlampen

Bij Sanidirect heb je verschillende soorten wandlampen. Deze verschillen allemaal in vorm, kleur en waar het licht uitstraalt:

  • Van boven open. Sommige wandlampen zijn van boven open, waardoor het licht mooi naar boven schijnt. Wil je een mooi klassiek model? Bekijk dan de modellen met een houder van metaal en een van mondgeblazen kristalglas. Deze wandlamp accentueert de klassieke badkamerstijl nog meer.
  • Van boven en onder open. Een mooie lichtstraal van boven naar beneden langs de muur is ook mogelijk met een wandlamp, die zowel van boven en beneden open is.
  • Gesloten. Liever geen lichtstraal langs de muur. Dan kun je kiezen voor gesloten soorten. Bij deze soort kan je ook nog kiezen voor een universele dubbele wandlamp.

Bekijk de producten

Kies je liever voor een mooie wandlamp, dan bijvoorbeeld voor spotlicht? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!