Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

In de overige verlichting van Sanidirect vind je misschien wel de perfecte lamp voor jouw badkamer. Misschien heb je al bij de wandlampen gekeken of bij andere categorieën, maar vond je er niks geschikts tussen zitten. Bij de overige verlichting heb je keus uit verschillende andere modellen. Dit zijn allemaal lampen die bestand zijn tegen vocht en dus ideaal zijn voor in je badkamer. Bekijk op deze pagina de verschillende lampen om te zien welke verlichting jij mooi vindt en die past bij jouw badkamerstijl.
Lees meer

Ideeën over overige verlichting

In de categorie overige verlichting vind je lampen die bijvoorbeeld los te plaatsen zijn of die puur en alleen dienen als sfeerlamp. Deze kunnen een mooie toevoeging zijn aan jouw badkamer. Vaak ziet men dat de badkamer verlicht wordt door één lamp. Misschien wil je dit juist niet en een mooie sfeer creëren om bijvoorbeeld optimaal te kunnen ontspannen wanneer je in bad ligt. Zorg ervoor dat je de juiste verlichting kiest om te genieten van jouw badkamer.

Verlichting kiezen

Niet alleen het model van de lamp is belangrijk, maar ook het type lamp. Voor alles wat je in de badkamer doet, is een praktische lamp te vinden. Denk bijvoorbeeld aan spiegelverlichting of sfeerverlichting. Binnen deze soorten heb je ook nog verschillende typen:

  • Ledlampen. Deze zijn duurzaam en energiezuinig. Wel wat duurder in aanschaf, maar dit verdien je terug door de langere levensduur van de lamp. Daarnaast branden deze lampen bij het aanzetten direct op het volle vermogen.
  • Halogeen lampen. Geven een helder licht, ideaal voor bij de spiegel. Dit type lampen wordt vaak niet geplaatst voor het verlichten van de gehele badkamer, omdat het licht wat witter is door de helderheid en het hierdoor minder warmte uitstraalt.
  • Spaarlampen. Bekend om hun hoge energiebesparing. Het verschil tussen een LED-lamp en een spaarlamp is dat een ledlamp bij het aanzetten dus direct op het volle vermogen schijnt en een spaarlamp hiervoor wat langer de tijd nodig heeft.

Bekijk de producten

Nog niet de lamp gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan nu ons complete assortiment aan overige verlichting. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!