Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Badkamerverlichting is onmisbaar in de badkamer. Je kunt kiezen voor een felle lamp, bijvoorbeeld bij de spiegel, of sfeervolle badkamerverlichting om de ruimte mooi te verlichten. Sanidirect beschikt over verschillende varianten, zodat je gegarandeerd dé badkamerverlichting vindt die aan jouw wensen voldoet. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs!
Lees meer

Gevarieerde badkamerverlichting

Badkamerverlichting is in verschillende varianten verkrijgbaar. Belangrijk om te weten, is dat verschillende soorten verlichting vaak worden afgewisseld in een badkamer en dat het ook daadwerkelijk een toevoeging is om verlichting te combineren in plaats van voor één variant te kiezen. Je badkamerverlichting moet namelijk kunnen worden aangepast aan het tijdstip van de dag en je bezigheid. Voor het opdoen van make-up of het scheren van je gezicht heb je bijvoorbeeld heel ander licht nodig dan wanneer je van een ontspannen bad geniet. Zorg daarom dat je algemeen licht afwisselt met werk- en sfeerlicht.

Het assortiment van Sanidirect

Sanidirect beschikt over een ruim assortiment badkamerverlichting van A-merken zoals Axor, Ben en Grohe. Er wordt grofweg onderscheid gemaakt tussen twee categorieën verlichting:

  • Plafondspots. Plafondspots behoren tot de algemene badkamerverlichting. Dit komt omdat deze spots in één keer de gehele badkamer kunnen verlichten. Bij Sanidirect heb je de keuze uit witte, chromen en aluminium designs.
  • Wandlampen. Een wandlamp biedt de mogelijkheid om bepaalde accenten aan te brengen in je badkamer. Je kunt bijvoorbeeld een bepaald meubel of schilderij in de spotlight zetten, maar ook door het licht simpelweg via de muur naar boven te laten schijnen, wordt er een warme sfeer gecreëerd.

LED of halogeen badkamerverlichting?

Bij Sanidirect kun je kiezen voor zowel LED- als halogeenlampen, maar wat zijn nu precies de verschillen? Vaak wordt er gedacht dat beide type lampen een ander soort licht geven. Tot een aantal jaar geleden was dit ook zo. Echter, dankzij de doorontwikkeling van de LED-lamp is deze niet alleen verkrijgbaar met een kil, wit licht, maar ook met warme tinten, net als halogeen. Wat betreft het type licht zijn er dus geen grote verschillen meer. Waar wel grote verschillen te vinden zijn, is op het gebied van energiezuinigheid. LED-lampen zijn namelijk 8 tot 10 keer zuiniger dan halogeenlampen. Tot slot is een LED-lamp prijziger dan een halogeenlamp, maar daardoor gaat deze wel vaak een leven lang mee.

Bekijk de badkamerverlichting in onze webshop

Wil jij jouw badkamer voorzien van de juiste verlichting? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! Bekijk ons ruime assortiment badkamerverlichting in de webshop en ontdek welke lampen geschikt zijn voor jouw badkamer. Bovendien profiteer je direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!