Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Met een toiletrolhouder is je toilet helemaal compleet en heb je direct je toiletrol bij de hand! Zo zorgen ze voor comfort en gemak op het toilet. Sanidirect biedt een divers assortiment toiletrolhouders, zodat jij altijd het juiste model en de stijl toiletrolhouder kunt vinden die je zoekt. Wil je meer zien? Bekijk dan de producten in de webshop!
Lees meer

Direct de toiletrol bij de hand

Een toiletrolhouder zorgt voor comfort op het toilet. De houder zorgt er immers voor dat je gemakkelijk bij de toiletrol kunt wanneer dit nodig is. Bovendien hoeft jouw toiletrol daardoor niet op de vloer of ergens anders te staan. Door een toiletrolhouder wordt jouw toilet dus niet alleen comfortabel maar ook opgeruimd.

Diverse modellen

Er zijn verschillende modellen toiletrolhouders. Zo heb je de modellen zonder klep, waarbij je de toiletrol ziet hangen. Ook zijn er modellen met klep. Door de klep zie je de toiletrol bijna niet. Fijn, wanneer je deze liever uit het zicht hebt! Wil je liever een wat strakker aangezicht? Dan kun je kiezen voor een ingebouwde houder in de muur. Tot slot is er ook de reserve toiletrolhouder. Deze houder kan los op de grond staan of worden vastgeschroefd aan de wand en biedt plek voor meerdere toiletrollen.

Toiletrolhouders in verschillende stijlen

Het liefst wil je natuurlijk dat de gehele toiletruimte in dezelfde stijl wordt ingericht. Daarom biedt Sanidirect toiletrolhouders in verschillende stijlen zodat je kunt kiezen voor een houder die bij jouw badkamer past. De houders van ZACK hebben bijvoorbeeld een strakke vormgeving, waarbij de toiletrol in het zicht hangt. Deze modellen passen goed in een moderne toiletruimte. Wil je liever een klassieke stijl, dan is een model met klep een mooie optie. Naast de stijlen is er ook een ruime keuze in materialen. Keuze genoeg dus!

Bekijk de producten

Wil jij ook graag een mooie en praktische toiletrolhouder in jouw toilet hebben? Bekijk dan de producten in de webshop en vind de ideale toiletrolhouder voor jouw toilet! Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs voor je product.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!